Creatieve Fotografen ‘kiekt’ moeder en dochter

Foto: Creatieve Fotografen

Zo struin je rond op de laatste Zomeravondbraderie, en zo stap je als moeder en dochter binnen bij de pop-up studio van Creatieve Fotografen op het adres Stationsstraat 75a, direct naast de Rabobank.

Chantal Vollaard en Pia Breejen – jawel respectievelijk zus en moeder van onze plaatselijk beroemde kunstenaar Leon Vollaard– leek het wel leuk om eens samen op de foto te gaan. Fotograaf Kim Stijkel ging graag op de uitdaging in dochter en moeder een mooie en spontane foto te bezorgen.

Hoewel, spontaan, het valt niet voor iedereen mee om ‘op commando’ je mooiste gezicht te trekken. Oftewel, niet iedereen is per definitie fotogeniek, wat voor schoonheid je ook bent. Bijzonder om te ervaren is dat mensen op hun gemak stellen bijna een tweede natuur is van Kim. Met subtiele aanwijzingen weet ze hen voor het oog van haar camera te laten ontspannen en op het juiste moment de meest mooie foto’s te schieten.

“Ik ga ook net zolang door tot de foto perfect is”, laat ze op haar camera de reeks foto’s zien. “In het begin mag de foto best een 7 zijn, maar ik werk er naartoe tot deze een 10 is. Mensen mogen ook meekijken, zodat  ze zelf kunnen zien dat de genomen foto’s steeds mooier worden. Daarmee groeit ook hun zelfvertrouwen, met als uiteindelijk resultaat een 10-foto!”

Creatieve Fotografen is aanstaande zaterdag 22 augustus van 12.00-17.00 uur weer van de partij voor fotoshoots vanaf 7,50 euro en informatie.

Niels en Kim hebben een compleet uitgeruste fotostudio in Harderwijk en willen met de pop-up studio hun naamsbekendheid vergroten. Want ze zijn trots op hun werk dat ze met passie doen, en gunnen iedereen de mooie plaatjes waarop hun dierbare momenten met hart, ziel en een scherp oog voor detail zijn vastgelegd.

Voor een uitgebreide fotoshoot in de studio in Harderwijk of op locatie kan iedereen kennismaken met het werk van Creatieve Fotografen tegen een gunstige prijs. Op de prijs van 89,50 euro voor portretfotografie, kinderfotografie, new-born-fotografie en zwangerschapsfotografie geldt namelijk een korting van 25 % als ook op de prijs van 122,50 euro voor gezinsfotografie. De prijs voor bruidsfotografie is in overleg, maar doet wel mee met de actie van 25% korting.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen