Creatieve Fotografen óók op de laatste Zomeravondbraderie Ermelo

Morgen, dinsdag 18 augustus, is het alweer de laatste Zomeravondbraderie in de reeks van zes, van 17.00-21.00 uur in het centrum van Ermelo. Natuurlijk is Creatieve Fotografen van de partij. Kim en Niels Stijkel zijn ook super met dieren, zo bleek afgelopen zaterdag.

Met fotoreeks door Grietje-Akke de Haas

In hun pop-up studio op het adres Stationsstraat 75a, direct naast de Rabobank, stond het fotograferende stel voor de uitdaging Fin te fotograferen, een pracht van een teckel. Zolang de hond een veilig onderkomen had in de armen van de eigenaresse, was er geen vuiltje aan de lucht. Maar Kim en Niels moesten meer uit de kast halen voordat ze erin slaagden de hond alleen te vereeuwigen.

Maar net als met het fotograferen van kinderen -met geduld, tijd en aandacht- draaide Creatieve Fotografen ook hier de hand niet voor om. Zowel liggend op een kleedje als zittend bovenop een kruk kon Kim prachtige plaatjes schieten terwijl Niels de teckel op het gemak stelde. De eigenaresse toonde zich erg tevreden. Zoals het er nu voorstaat krijgt de teckel een prominente plaats in de praktijk van haar zoon.

Iedereen is welkom morgenavond voor een fotoshoot vanaf 7,50 euro of om zich te laten informeren over de mogelijkheden van een uitgebreide fotoshoot in de studio in Harderwijk of op locatie om kennis te maken met het werk van Creatieve Fotografen tegen een gunstige prijs.

Op de prijs van 89,50 euro voor portretfotografie, kinderfotografie, new-born-fotografie en zwangerschapsfotografie geldt namelijk een korting van 25 % als ook op de prijs van 122,50 euro voor gezinsfotografie. De prijs voor bruidsfotografie is in overleg, maar doet wel mee met de actie van 25% korting.

Niels en Kim hebben een compleet uitgeruste fotostudio in Harderwijk en willen met de pop-up studio hun naamsbekendheid vergroten. Want ze zijn trots op hun werk dat ze met passie doen, en gunnen iedereen de mooie plaatjes waarop hun dierbare momenten met hart, ziel en een scherp oog voor detail zijn vastgelegd.

Kijk voor meer informatie en voorbeelden van de mogelijkheden op www.creatievefotografen.nl
Klik HIER en HIER en HIER en HIER en HIER en HIER en HIER en HIER voor eerdere berichtgeving

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen