Creatieve Fotografen trekt veel publiek bij 2e Zomeravondbraderie

De pop-up studio van Creatieve Fotografen mocht zich gisteravond, 21 juli, tijdens de 2e editie van de zesweekse Zomeravondbraderie in het centrum van Ermelo verheugen in toenemende klandizie en belangstelling. Door de nodige publiciteit en een betere zichtbaarheid wisten veel mensen het adres Stationsstraat 75a, direct naast de Rabobank, waar Creatieve Fotografen tijdelijk is gevestigd tijdens de Zomeravondbraderieën te vinden.

Fotoserie: Grietje-Akke de Haas

In de pop-up studio een fotoserie laten maken tegen verschillende achtergronden, kan tijdens de Zomeravondbraderieën namelijk al vanaf 7, 50 euro.

Wiljan Zweers wil zijn wand graag sieren met een mooie foto van zijn dochter en zoon.  “Een foto van Lizzie en Stijn aan de wand vind ik zó mooi”, verheugde hij zich al bij voorbaat bij het zien van de mooie plaatjes die fotograaf Kim Stijkel van zijn kinderen schoot, gezamenlijk en apart én tegen verschillende achtergronden. Door de ontspannen benadering van Kim voelden de kids zich al snel op hun gemak zodat ze de meest leuke poses kon fotograferen.

Dat vonden ook Tamera (13) en Zoë (12). De twee zijn dikke vriendinnen en vieren hun vakantie met de familie van Zoë op een camping in Ermelo, en wilden graag hun innige vriendschap vereeuwigen. Terwijl de twee jonge dames eerst wat onwennig en stijfjes voor het oog van de camera plaatsnamen, wist Kim ze met een paar eenvoudige aanwijzingen te ontspannen. “Als jij nu eens een been voor je uit strekt en een beetje achterover leunt”, stelde ze de op de grond zittende Zoë voor. “En sla jij je armen maar om je knieën heen”, adviseerde ze Tamera. Binnen de kortste keren stonden de twee vriendinnen naar hun grote tevredenheid prachtig op de foto.

“We vinden de graffiti-achtergrond ook zó mooi”, bewonderen ze de kiekjes op de camera van Kim. “Zodra we de foto’s hebben gaan we ze laten uitprinten, maar we verspreiden ze ook verspreiden via Social Media.”

Terwijl Kim druk is met de fotoshoots staat partner Niels Stijkel de vele belangstellenden voor het werk van Creatieve Fotografen te woord, om zo nu en dan Kim bij te springen. Hij toonde zich opgetogen. “We hebben al veel fotoshoots gemaakt, van een klein meisjes van een jaar in een schommelstoel tot vrienden en vriendinnen die graag samen op de foto willen. De oudere belangstellenden zijn vooral geïnteresseerd in de mogelijkheden van onze uitgebreide fotoshoots in onze studio in Harderwijk of op locatie.” Op de prijs van 89,50 euro voor portretfotografie, kinderfotografie, new-born-fotografie en zwangerschapsfotografie geldt namelijk een korting van 25 % als ook op de prijs van 122,50 euro voor gezinsfotografie. De prijs voor bruidsfotografie is in overleg, maar doet wel mee met de actie van 25% korting.

Creatieve Fotografen is aanstaande zaterdag 25 juli vanaf 12.00 uur weer in actie op het adres Stationsstraat 75a, direct naast de Rabobank. Daarnaast tijdens de Zomeravondbraderieën van 17.00 uur tot 21.00 uur op de dinsdagen 28 juli en 4, 11, en 18 augustus.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen