Creatieve Fotografen opnieuw op Zomeravondbraderie Ermelo

De pop-up studio van Creatieve Fotografen per ongeluk over het hoofd gezien vorige week? Morgen, dinsdag 21 juli, is dat bijna onmogelijk tijdens de 2e editie van de Zomeravondbraderie van 17.00 uur tot 21.00 uur in het centrum van Ermelo.

Fotografen Kim en Niels Stijkel zijn van plan nog meer de aandacht te vestigen op het pand aan de Stationsstraat 75a, direct naast de Rabobank.  Dit is namelijk het adres waar Creatieve Fotografen tijdelijk is gevestigd tijdens de Zomeravondbraderieën op de dinsdagen 21, 28 juli en 4, 11, en 18 augustus en soms op zaterdag. “We komen iets meer uit de winkel en plaatsen een vlag met ons logo op een prominente plaats”, vertelt Kim die er naar uitziet morgen weer mensen in hun pop-up studio te ontvangen voor het laten maken van een aantrekkelijk geprijsde fotoserie en/of voor informatie.

Niels en Kim hebben een compleet uitgeruste fotostudio in Harderwijk en willen met de pop-up studio hun naamsbekendheid vergroten. Want ze zijn trots op hun werk dat ze met passie doen, en gunnen iedereen de mooie plaatjes waarop hun dierbare momenten met hart, ziel en een scherp oog voor detail zijn vastgelegd.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen