Creatieve Fotografen vangt dierbare momenten met passie

De aankondiging van de pop-up fotostudio van Creatieve Fotografen naar de Zomeravondbraderie maakte nieuwsgierig en dus een bezoekje waard. Kennismaken met het werk van fotografen Kim en Niels Stijkel pakte heel verrassend uit.

Fotoreeks: Niels Stijkel en Grietje-Akke de Haas

Het stel dat een compleet uitgeruste fotostudio heeft in Harderwijk, hielp meteen een voor de hand liggende veronderstelling uit de wereld: ze zijn niet van plan zich met een winkel in Ermelo te vestigen. De aanwezigheid van de pop-up studio gedurende de zesweekse Zomeravondbraderie en wellicht en paar keer op zaterdag, is bedoeld om hun naamsbekendheid te vergroten. Want ze zijn trots op hun werk dat ze met passie doen, en gunnen iedereen de mooie plaatjes waarop hun dierbare momenten met hart, ziel en een scherp oog voor detail worden vastgelegd.

Het gros van de mensen vereeuwigt tegenwoordig met het mobieltje zelf deze momenten, al dan niet met behulp van een selfie stick of een ander de mobiel in de hand te drukken. De kwaliteit en beleving halen het echter bij lang na niet het professionele niveau van Creatieve Fotografen.

Dat hoeft natuurlijk ook niet, maar sommige gebeurtenissen en mijlpalen in het leven zijn zó speciaal dat ze een fotosessie waard zijn, gemaakt door de juiste man of vrouw achter de camera. En dat is Kim en Niels Stijkel meer dan toevertrouwd zo blijkt uit hun foto’s en manier van werken. De meerwaarde wordt onder meer duidelijk uit de goede samenwerking van het stel wanneer ze samen op locatie of fotoreportage gaan. Of het nu bruidsfotografie is of -bedrijfsfotografie. Kim en Niels zijn namelijk feilloos op elkaar ingespeeld en kunnen daardoor vanuit meerdere posities het juiste moment vangen.

Daarnaast zijn de mogelijkheden van hun fotostudio bijna onuitputtelijk met allerlei leuke attributen, accessoires en achtergronden om de perfecte foto te schieten. Ook weten ze baby’s, kinderen tot volwassen met hun aanpak op het gemak te stellen. In het geval van kinderen bijvoorbeeld. Terwijl de een grapjes maakt, vangt de ander de ultieme momenten. Een dosis mensenkennis, meedenken over de mogelijkheden, oprechte interesse in de klanten en de tijd voor ze nemen zijn onder meer de kwaliteiten waarmee Creatieve Fotografen opvalt en zich onderscheidt. “Wij willen graag dat mensen met een tevreden gevoel naar huis gaan”, aldus Kim en Niels.

Creatieve Fotografen is aanstaande zaterdag 18 juli vanaf 12.00 uur weer in Ermelo tijdens het evenement Proef & Beleef, op het adres Stationsstraat 75a, direct naast de Rabobank. Daarnaast tijdens de Zomeravondbraderieën van 17.00 uur tot 21.00 uur op de dinsdagen 21, 28 juli en 4, 11, en 18 augustus.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen