Creatieve Fotografen ook op 3e Zomeravondbraderie Ermelo

Foto: Creatieve Fotografen

Morgen, dinsdag 28 juli, is de pop-up studio van Creatieve Fotografen opnieuw van de partij tijdens de derde editie van de Zomeravondbraderie van 17.00 uur tot 21.00 uur in het centrum van Ermelo.

Fotografen Kim en Niels Stijkel staan weer in de startblokken om vriendschappen tussen jongelui op de gevoelige plaat vast te leggen, de trots van iedere ouder -hun kroost- te vereeuwigen of welk plaatje de klant ook maar wenst. In de pop-up studio een fotoserie laten maken tegen verschillende achtergronden, kan tijdens de Zomeravondbraderieën al vanaf 7, 50 euro op het adres Stationsstraat 75a, direct naast de Rabobank.

Niels en Kim hebben een compleet uitgeruste fotostudio in Harderwijk en willen met de pop-up studio hun naamsbekendheid vergroten. Want ze zijn trots op hun werk dat ze met passie doen, en gunnen iedereen de mooie plaatjes waarop hun dierbare momenten met hart, ziel en een scherp oog voor detail zijn vastgelegd.

Voor een uitgebreide fotoshoot in de studio in Harderwijk of op locatie kan iedereen kennismaken met het werk van Creatieve Fotografen tegen een gunstige prijs. Op de prijs van 89,50 euro voor portretfotografie, kinderfotografie, new-born-fotografie en zwangerschapsfotografie geldt namelijk een korting van 25 % als ook op de prijs van 122,50 euro voor gezinsfotografie. De prijs voor bruidsfotografie is in overleg, maar doet wel mee met de actie van 25% korting.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden