Creatieve Fotografen toont vindingrijkheid

De ene foto of de andere foto van dezelfde persoon, daar kan een wereld van verschil in zitten. Creatieve Fotografen scoort omdat Kim en Niels Stijkel wat verder kijken dan de buitenkant.

Fotoreeks: Grietje-Akke de Haas

Dat viel gisteravond te bewonderen tijdens de vierde editie van de Zomeravondbraderie. In de pop-up studio op het adres Stationsstraat 75a, direct naast de Rabobank, werd Kim ‘uitgedaagd’ door ouders Albert-Jan van de Meent en Coby van Loo hun zoons Quinten (10) en Ruben (8) op de gevoelige plaat te leggen. Het liefst zo origineel mogelijk.

Uit een gezellig tête-à-tête met de twee broers ontdekte Kim al snel dat Quintin de sportman is in de familie en Ruben het kunstenaarstype, al stept hij wel erg graag. Met die informatie in het achterhoofd probeerde Kim beide uitersten samen te smelten.

Door zelf eerst een pose aan te nemen om de mogelijkheden te laten zien, werden de jongens al snel razend enthousiast voor de fotoshoot. Zo poseerden ze allebei voor de achtergrond die hen verbeeldde in het cultuurhistorische Italië én voor een achtergrond die meer een sportwereld deed vermoeden.

Creatieve Fotografen is naast de Zomeravondbraderieën op 11 en 18 augustus ook aanstaande zaterdag 8 augustus van 12.00-17.00 uur van de partij voor fotoshoots vanaf 7,50 euro en informatie.

Niels en Kim hebben een compleet uitgeruste fotostudio in Harderwijk en willen met de pop-up studio hun naamsbekendheid vergroten. Want ze zijn trots op hun werk dat ze met passie doen, en gunnen iedereen de mooie plaatjes waarop hun dierbare momenten met hart, ziel en een scherp oog voor detail zijn vastgelegd.

Voor een uitgebreide fotoshoot in de studio in Harderwijk of op locatie kan iedereen kennismaken met het werk van Creatieve Fotografen tegen een gunstige prijs. Op de prijs van 89,50 euro voor portretfotografie, kinderfotografie, new-born-fotografie en zwangerschapsfotografie geldt namelijk een korting van 25 % als ook op de prijs van 122,50 euro voor gezinsfotografie. De prijs voor bruidsfotografie is in overleg, maar doet wel mee met de actie van 25% korting.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen