Bruna Ermelo trekt publiek met surfsimulator

Bruna Ermelo aan de Stationsstraat 103 boekte vanavond tijdens de laatste Zomeravondbraderie, dinsdag 18 augustus, veel succes met de Schneider Roadshow. Oftewel, hoelang zouden ‘waaghalzen’ het redden om op de surfsimulator te blijven staan.

Met fotoreeks door Grietje-Akke de Haas

Het leek op het eerste gezicht een eitje. Tot de maestro van de simulator de sokken erin zette en de snelheid verhoogde van 1 tot 2… 3… 4… . Dat was het moment dat veel deelnemers het opgaven en de simulator direct werd stilgezet. Want risico’s met ongelukkige valpartijen als gevolg werden niet genomen.

Een enkeling bewees de surfkunst goed onder de knie te hebben. Zelfs op stand 7, de topsnelheid, bleef een jongen koelbloedig meedeinen op het ritme. Tot de maestro het apparaat ook nog op draaien zette, toen moest ook hij het onderspit delven.

De enerverende activiteit was een initiatief van Schneider schrijfwaren en Kangaro KTC, om de Schneiderpen-collectie te promoten. Waarmee de initiatiefnemers willen bewijzen dat geen pen zo soepel schrijft als de pennen van Schneider.

Het publiek kon meteen de proef op de som nemen. Zolang de grote voorraad strekte werd de Schneider Slider XB Touch gratis uitgedeeld. Met deze pen kun je niet alleen schrijven, de achterkant is namelijk speciaal ontwikkeld om ook je tablet of smartphone mee te bedienen.

 

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden