Stoep woonzorgcentrum De Arcade Ermelo opgefleurd met zwaaistenen en vergeet-mij-nietjes

Foto: Eigen foto

De stoep van woonzorgcentrum De Arcade, op de hoek Van Asseltlaan/Harderwijkerweg in Ermelo, is donderdagmiddag 14 mei opgefleurd met zwaaistenen en vergeet-mij-nietjes.

Enthousiasme
Aanleiding was de eerste zwaaisteen bij woonzorgcentrum De IJsvogel een paar weken geleden. Die werd met zo veel enthousiasme ontvangen, dat er er ook zwaaistenen moesten komen bij De Arcade, zo vond initiatiefnemer Tirza de Lange, welzijnsmedewerker van Zorggroep Noordwest Veluwe.

Raadslid Jos van der Deure
Tirza licht toe: “In De Arcade wonen alleen bewoners met dementie. Daarom was de gedachte om bij de zwaaistenen ook nog vergeet-mij-nietjes, het logo van Alzheimer Nederland, aan te brengen. Omdat de ChristenUnie in het verleden met succes gepleit heeft voor een dementie vriendelijk Ermelo, werd raadslid Jos van der Deure uitgenodigd het eerste bloemetje te schilderen.”

Jos van der Deure. (eigen foto)

De Ermelose kunstenares Oya Cataler maakte het fleurige kunstwerk op de stoep voor De Arcade vakkundig af. Bovendien zorgde Kunstsessies Ermelo voor zwaaihanden.

Creatieve klus
De creatieve klus gebeurde onder het toeziend oog van de enthousiaste bewoners van De Arcade en Welzijn Ermelo, vertegenwoordigd door Kim Straatman en Hanneke Starre.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen