‘Kijk mee uit naar Hanno van Mil; vermist sinds 12 april 2014’

Foto:

Die oproep doet Nicolle Goessen uit Ermelo, bestuurslid van stichting 24Kika ‘skaten tegen kanker’: “Hanno zou ook weer meedoen met het skeelerevenement, hij had zich al ingeschreven.”Van de man die Nicolle goed kent als oud-collega en sportieve deelnemer aan het grootste skeelerevenement van Nederland, 24kika ‘skaten tegen kanker’ (klik HIER voor eerdere berichtgeving), ontbreekt ieder spoor sinds zijn verdwijning op 12 april dit jaar. Dit ondanks alle intensieve zoektochten die sindsdien hebben plaatsgevonden, landelijke berichtgeving tot de internationaal  verspreide flyers van de vermissing van Hanno. “Er wordt voortdurend naar Hanno gezocht”, vertelt Marion van der Voort, de woordvoerder van de familie. “Maar tot nu toe helaas zonder enig resultaat.”

Iedere ‘strohalm’ om maar iets van het lot te vernemen van de verdwenen man wordt aangegrepen. Vandaar de oproep van Nicolle die het skeelerevenement inzet om, onder meer met het verspreiden van flyers, de verdwijning van Hanno blijvend onder de aandacht te brengen. 
Het signalement van Hanno luidt:
Blanke man, blond haar, brildragend, 1.97 meter lang en stevig postuur. Hij droeg die zaterdag een rode blouse, zwarte pantalon en mogelijk een donkerkleurig colbertjasje. Hanno reed in een grijsblauwe Volkswagen Passat met het kenteken: 77-JP-NL.
De 47-jarige Hanno van Mil uit Amersfoort wordt sinds zondagochtend 13 april vermist. De politie heeft informatie dat hij op zaterdag 12 april rond 09.00 uur zijn woning verliet en vertrok in zijn auto. Deze auto werd op zondagmiddag rond 12.20 uur op de parkeerplaats nabij de pyramide van Austerlitz aangetroffen. Van Hanno ontbreekt ter plekke echter elk spoor. De politie heeft geen aanwijzing voor een misdrijf en een directe aanleiding ontbreekt die zijn afwezigheid kan verklaren.
Niemand had in de weken voor zijn verdwijning iets aan Hanno gemerkt. Hij was niet stiller dan normaal, niet drukker dan normaal, kwam niet met cryptische uitspraken en zat nooit in gedachten verzonken. Ook op de ochtend van zaterdag 12 april, toen zijn vrouw hem voor het laatst zag, was Van Mil volkomen zichzelf.
Het enige en laatste spoor is zijn auto, die op een parkeerplaats bij de pyramide van Austerlitz werd aangetroffen. Onafgesloten, met de sleutels in het contact en Hanno’s laptop en mobieltje er nog in.
Wie informatie heeft die betrekking kan hebben op de vermissing van Hanno kan bellen met de recherche van het district Utrecht Oost, telefoon 0900 – 8844. De politie benadrukt dat alle informatie vertrouwelijk wordt behandeld.
Zie voor alle informatie en de ontwikkelingen: www.hannovanmil.nl en de zoekactie via Facebook en Twitter.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen