Nieuw en nog niet eerder vertoond: Drum DJ Arjon!

Drum DJ Arjon.
Drum DJ Arjon.
Foto: Grietje-Akke de Haas

Arjon van den Tillaart, wat is hij een veelzijdig artiest. Arjon ontwikkelde Drumble Dance, de bijzondere combinatie van drummen op fitnessballen en dansen op muziek. Daarnaast kruipt hij regelmatig in de rol van DJ Arjon en leert met zijn djembé lessen belangstellenden echt de lekkerste ritmes op een Afrikaanse trommel. Bovendien is Arjon vanaf oktober 2023 te boeken als Drum DJ Arjon!

Première
Een select gezelschap van familie, vrienden en kennissen had onlangs de primeur. Tijdens een feestelijke bijeenkomst in Vergader- en Partycentrum De Muzenhof aan de Leuvenumseweg 66 in Ermelo, vond namelijk de première plaats van een optreden van Drum DJ Arjon. En waar Arjon op had gemikt gebeurde: het spreekwoordelijke dak ging eraf.

Overtreffende trap
Wat niet zo verwonderlijk was, want een show van Drum DJ Arjon is de overtreffende trap DJ Arjon. Dat heeft alles te maken met het instrument dat Arjon hiervoor ontwikkelde, en waarmee hij mee drumt op het ritme van de gedraaide muziek. Het betreft namelijk meerdere lange en vrij brede buizen met op elk een drumpad. Arjon legt uit: “Een drumpad is als het ware een elektrisch trommeltje, en onder elk trommeltje zit een instrument. Bovendien zit in alle buizen verlichting, dus als ik erop trommel geeft dat geluid en verlichting in verschillende kleuren.”

Zelf bedacht en ontwikkeld
Arjon heeft het nieuwe fenomeen helemaal zelf bedacht en ontwikkeld. Volgens hem is het nog niet eerder vertoond in Nederland. “Het was wel een zoektocht van wel 2,5 jaar, want ik moest heel veel leren en ontdekken. Zo heb ik productielessen gehad om zelf muzieknummers te kunnen componeren. Op die manier kan ik ook bekende liedjes in een nieuw jasje steken.”

Promotie
In oktober dit jaar wil Arjon zich aan het grote publiek presenteren met een videoclip. De promotie van Drum DJ Arjon is er op gericht optredens te scoren op feesten, partijen én festivals. De muzieksmaak van Arjon is erg breed. Dat varieert van muziek uit de jaren ’80, Dance, Reggaeton tot rockclassics.

‘Zo gaaf’
Terwijl Arjon aan het vertellen is kan hij helemaal volschieten, zegt hij. “Dit was een droom van mij, en het is zo gaaf om die waar te kunnen maken. Waarbij ik alle steun heb gehad van mijn vrouw Marijke en vrienden.

Zie ook:
www.drumdjarjon.nl
https://www.facebook.com/drumdjarjon
https://www.instagram.com/drumdjarjon/

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen