Iets te vieren? DJ Arjon maakt er een echt feestje van in De Muzenhof

Arjon van den Tillaart als DJ Arjon.
Arjon van den Tillaart als DJ Arjon.
Foto: Grietje-Akke de Haas

“Arjon van den Tillaart alias DJ Arjon? Nou, daar heb je echt een goeie DJ aan. Wat kan hij goed een feestje bouwen.” Dat zegt Mirjam Mantel, vrijwilliger bij Vergader- en Partycentrum De Muzenhof aan de Leuvenumseweg 66 in Ermelo.

Prachtige locatie
Sinds een aantal jaren werken Mirjam Mantel en Arjon van den Tillaart op zakelijk gebied graag met elkaar samen. De Muzenhof als prachtige locatie voor feesten en partijen voor grote of kleine gezelschappen tot bijeenkomsten van organisaties en verenigingen, en Arjon die als DJ de muzikale invulling verzorgt.

Goede DJ
Mirjam: “DJ Arjon heeft een aantal feesten bij ons in De Muzenhof gedraaid. Sindsdien promoot ik Arjon als klanten vragen naar een goede DJ bij het bespreken van een feest in De Muzenhof. Arjon draait gewoon hele goede muziek en luistert goed naar wat mensen voor soort muziek fijn vinden om naar te luisteren en op te dansen.”

Op een hele prettige manier
Arjon zet zich niet nadrukkelijk op de voorgrond als hij muziek draait. Het gaat immers om de mensen die het feest organiseren en hun gasten. Evenzogoed maakt Arjon wel op een hele prettige manier onderdeel uit van de entourage. Arjon: “In feite drum en dans ik altijd mee op de muziek en sta nooit stil.”

Jouw muziek
Wie Arjon boekt als DJ kan rekenen op de muziek die bij zijn of haar smaak en feestje past. Arjon: “Van tevoren ga ik altijd in gesprek met mensen om te horen welke muziek ze graag gedraaid willen hebben tijdens hun feest. Ook van welke muziek ze absoluut niet houden, dat is immers ook heel belangrijk. Want als je bijvoorbeeld jarig bent dan wil je dat jouw muziek wordt gedraaid.”

Belangstelling? Ga dan voor alle informatie naar de website van DJ Arion: djarjon.nl

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen