Kapsalon Orgullo in Ermelo knipt en kleurt vrijdag voor Alpe d’HuZes

Yurley Virquez organiseert een Alpe d’HuZes knip en kleurdag in haar kapsalon.
Yurley Virquez organiseert een Alpe d’HuZes knip en kleurdag in haar kapsalon.
Foto: Grietje-Akke de Haas

Kapsalon Orgullo aan Postlaantje 1J in Ermelo houdt vrijdag 5 mei van 9.00 tot 21.00 uur een ‘Alpe d’HuZes knip en/of kleurdag’. De hele dagomzet gaat naar Alpe d’HuZes.

Kanker
Eigenaresse Yurley Virquez doet zelf namelijk ook mee aan Alpe d’HuZes. Dit is een uniek sportief evenement dat dit jaar op donderdag 1 juni plaatsvindt, waarbij zoveel mogelijk geld wordt ingezameld voor onderzoek naar kanker en naar verbetering van de kwaliteit van leven van mensen met kanker. Met de ‘Alpe d’HuZes knip en/of kleurdag’ hoopt Yurley zoveel mogelijk geld in te zamelen voor dit goede doel.

Reserveren
Samen met haar dochter Marsha die ook kapster is bij Kapsalon Orgullo, hoopt ze veel klanten te mogen ontvangen. Belangstellenden die Alpe d’HuZes een warm hart toedragen worden verzocht een afspraak te maken. Dat kan door contact op te nemen via het telefoonnummer: 0341 562123.

Team Veluwse Toppers
Yurley maakt deel uit van het team Veluwse Toppers, een groep mannen en vrouwen tussen de 24 en 62 jaar uit Ermelo, Putten en Harderwijk. Eerder vertelden de teamleden dat ze erg gemotiveerd zijn om mee te doen: “Iedereen kent immers wel iemand van dichtbij die met deze rotziekte te maken heeft gehad of er helaas aan is overleden.” Klik HIER voor eerdere berichtgeving.

Bijna 10.000 euro
Zo organiseerde teamlid Merijn van de Beek als eigenaar van Café Ome Co in Harderwijk, maandagavond 1 mei een benefietavond. Het werd een hele gezellige en feestelijke avond met een loterij, een veiling én een optreden van volkszanger Mitchel Tombal. Maar nog belangrijker, de benefietavond bracht bijna 10.000 euro op. Dat wees de eerste telling uit, wat inhoudt dat het bedrag nog op kan lopen.

Richting de 30.000 euro
Door alle acties, shirtsponsors tot sponsoren via de website opgevenisgeenoptie.nl stevent het team Veluwse Toppers af op een totaalbedrag van 30.000 euro.

Veluwse Toppers sponsoren?
Wil jij ook team Veluwse Toppers sponsoren? Klik dan HIER, of ga dan naar de website opgevenisgeenoptie.nl en zoek naar team Veluwse Toppers.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen