Ben’s Klankschalen in Ermelo hervat Klankschalen-Massages en Klankschalen-ligconcerten

Foto: Grietje-Akke de Haas

Klankschalen-meester Ben Noorloos van Ben’s Klankschalen in Ermelo moest in december 2022 zijn werkzaamheden opschorten door een val waarbij hij zijn heup brak. Ben laat weten dat hij inmiddels voldoende is hersteld om de Klankschalen-Massages, Klankschalen-ligconcerten en de opleidingen te hervatten.

Om zijn herstel en het naderende voorjaar te vieren biedt Ben de Klankschalen-Massages aan tegen een aantrekkelijk tarief. Ga voor de voorwaarden naar de website klankschalen-ermelo.nl of neem contact op met Ben via [email protected] of bel persoonlijk: 06 121 412 31.

Wellness voor je lichaam
Ben licht toe: “Het effect van klankschalen is zeker geen ‘hocus-pocus’, maar wellness voor je lichaam op een diepere laag. Door de klanken/trillingen van de schalen bereikt je lichaam namelijk een diepere ontspanning.” Volgens Ben is er echt niets zweverigs aan. “Het is een net zo’n natuurlijk proces als de elektriciteitsleer. De klankschalen-massage ondersteunt juist de zelfgenezende kracht van het lichaam. Wat alles te maken heeft met het feit dat het menselijk lichaam voor 75 procent uit water bestaat.” Klankschalen-Massages vinden plaats op de sfeervol ingerichte zolder van kapsalon De Haarsmederij aan de Weegakker 45 in Ermelo, de kapsalon van Carola Klaassen. Klik HIER en HIER voor eerdere berichtgeving over Klankschalen-Massage.

Klankschalen-ligconcerten
Daarnaast biedt Ben de mogelijkheid van een Klankschalen-ligconcert. Het gaat om een zeer laagdrempelige manier om kennis te maken met de klankschalen als muziekinstrumenten, om een weldadige ontspanning te ervaren. De Klankschalen-ligconcerten vinden plaats in Centrum De Zin Stationslaan 32 in Harderwijk, in een zaal die zich perfect leent voor een dergelijk concert. Het eerstvolgende Klankschalen-ligconcert is op donderdag 16 maart om 20.00 uur. Er geldt maximaal aantal deelnemers voor een Klankschalen-ligconcert. Daarom vraagt Ben Noorloos aan belangstellenden zich aan te melden. Dat kan via 06 12141231 of mail naar [email protected]

‘Duik de diepte in’
Daarnaast hervat Ben de opleiding ‘Duik de diepte in’, die bestaat uit drie dagdelen. Het eerste dagdeel bestaat uit de theorie over de werking van klankschalen. Het tweede dagdeel gaat over de persoonlijke beleving en ervaring van klankschalen. Het derde dagdeel gaat over het toepassen van de klankschalen.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen