Deel 2: Neem een kijkje in de Myimperium keuken

Foto: Myimperium

ADVERTORIAL – Myimperium is een ontwikkelplek waar onder meer paardencoaching, lifecoaching, EMDR therapie en hypnotherapie gegeven wordt. Neem vandaag een kijkje in de Myimperium keuken. Vandaag deel 2, klik HIER voor deel 1.

Door Jacquelien van de Hoef.

Paardencoaching -een fragment uit de praktijk-
‘Ik wil het gewoon een keer meemaken hoor, het gaat eigenlijk prima met me, maar ik ben gewoon nieuwsgierig naar paardencoaching’
. Helemaal goed! Je bent super welkom.

En daar was Helma. Vriendelijke vrouw, ik denk een jaar of 35. Nadat we elkaar ontmoet hebben onder het genot van een kop thee, ging ze open de paardencoaching in. Al snel liet het paard frustratie zien en dat Helma iets spanning op een thema vasthoudt. Ze lachte flauwtjes en krijg een rode wangen.

‘Ja, als ik heel eerlijk ben…’. Helma valt even stil. ‘Ik ben gek op hem hoor, echt waar, en ik hou zielsveel van hem! Maar man-man-man, wat kan hij een moeilijke man zijn. Hij is ontzettend nuchter, één die alles wegwuift met onzin, flauwekul en laat ze maar kletsen. Als ik eens een keer iets vertel over waar ik mee zit of wat ik beleef of denk, is het standaard dat hij het wegwuift. Ik voel me eigenlijk helemaal niet zo gehoord en gezien, en het lijkt wel alsof hij vindt dat zijn ideeën de enige waarheid zijn. Heel vaak laat ik hem maar kletsen. Maar soms ben ik het echt niet met hem eens, en dan vind ik het echt niet leuk hoe het gaat. Maar ik heb een beetje het gevoel alsof ik er niet tegenop kan, en dan laat ik mijn schouders maar hangen en doe net alsof mijn neus bloed’.

We gaan hier nog een stukje op in en nemen ook mee hoe zij zich voelt. Na afloop hebben we dit nog wat verder uitgewerkt. En zo ging Helma, nog steeds lekker in haar vel zittend, toch met veel inzicht, tips en een oefening naar huis.

Meer weten?

Check onze website: www.myimperium.nl

Of stuur een mailtje: [email protected]

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen