Beauty & Health Center van Hotel Heerlickheijd van Ermelo blijft vernieuwen

Nu vrijwel alle coronamaatregelen van de baan zijn halen de bedrijven die erg werden beperkt in hun activiteiten, weer opgelucht adem. Ook Beauty & Health Center van Hotel Heerlickheijd van Ermelo aan de Staringlaan 1. Janette Sybrandy, directrice van Hotel de Heerlickheijd van Ermelo: “Iedereen had het moeilijk, wij ook. Dan is het belangrijk inventief en creatief om te gaan met je mogelijkheden. De lange periodes van lockdown hebben wij dan ook niet stilgezeten, maar ingezet op vernieuwing en uitbreiding van behandelingen en (sport)activiteiten die de algehele gezondheid bevorderen.” Daarbij doelt Sybrandy op Beauty & Health Center van Hotel Heerlickheijd van Ermelo.

Met fotoreeks.

Nieuwe ideeën
Het Beauty Center in Hotel Heerlickheijd van Ermelo bijvoorbeeld kreeg in april vorig jaar een complete make-over. Beautymanager Monique van Donkelaar: “Jammer genoeg kregen we net voor de kerstdagen weer te maken met een lockdown. Beslist niet leuk natuurlijk, maar het gaf ons ook de tijd om met nieuwe ideeën te komen. Nu we sinds een tijdje weer helemaal open zijn zonder beperkende maatregelen, willen we die graag introduceren.”

Cupping massage
Zo introduceert het Beauty Center cupping massage, een uit het Oosten toegepaste vorm van massage die al duizenden jaren oud is, waarbij siliconencups in verschillende groottes worden gebruikt. Monique vergelijkt een cupping massage met een bindweefselmassage. “Doordat de huid waar een cup wordt geplaatst op een bepaalde manier vacuüm wordt getrokken is de werking erg diep. Wat zorgt voor de afvoer van afvalstoffen en vocht, het maakt verklevingen los en zorgt voor een betere doorstroming van zuurstofrijk bloed.”

Erg effectief
Cupping massage is erg effectief gebleken bij klachten aan de rug, nek, armen en schouders, weet Monique. “Maar ook mensen met hoofdpijnklachten, cellulitis, (spier)blessures tot ongemakken door fibromyalgie hebben veel baat bij cupping massage.” Monique is ook schoonheidsspecialiste en masseuse, net als haar collega Sandra Groeneveld. Voor cupping massage volgden beide dames een training aan de Academie voor Oosterse & Westerse massage Ziyuli in Almere.

Yoga
Nieuw bij Beauty & Health Center van Hotel Heerlickheijd van Ermelo is daarnaast yoga. De groepslessen worden gegeven in een sfeervolle goed geventileerde ruimte in de Heerlickheijd. Bij mooi weer worden de lessen buiten gegeven. De lessen zijn geschikt voor beginners en gevorderden, en voor vrouwen én mannen. Door de kleine groepen is er veel ruimte voor persoonlijke aandacht.

Fitness
Vol hernieuwde energie is ook fitnessmanager Aron Belt. In juli 2020 werd de compleet vernieuwde fitnesszaal geopend, maar ook hij en zijn collega’s kregen te maken met de beperkingen van de lockdowns. Toch mochten ze zich verheugen in de groei van het aantal leden, waaronder veel jong publiek. “Men vindt het prettig om in onze fitnesszaal te sporten om de kleinschaligheid en de rustige sfeer. Leden hoeven ook niet te wachten tot een fitnessapparaat vrij is.” Bovendien worden er verschillende groepslessen gegeven en personal training.

Alles onder één dak
Alles onder één dak op het gebied van schoonheid, welzijn, ontspanning én sport. Dat biedt het Beauty & Health Center van Hotel Heerlickheijd van Ermelo; een aanbod van diensten waar iedereen gebruik van mag maken. Dit betreft ook welness activiteiten als de sauna en het zwembad. Ook deze ruimtes zijn tijdens periodes van lockdown onder handen genomen. Zo ogen de sauna en het zwembad nog sfeervoller en knusser door onder meer de nieuwe verlichting, met zelfs hemelverlichting in het plafond van het zwembad, en nieuwe exotische planten als palmen.

Informatie
Ga voor alle informatie en de ruime keuze aan abonnementen naar heerlickheijdvanermelo.nl en kies Welness. Hier vindt u alle informatie over:

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen