Beauty Center Ermelo viert make-over met een spectaculaire deel- en winactie

Foto: Beauty Center Ermelo

Het Beauty Center in de Hotel Heerlickheijd van Ermelo aan de Staringlaan 1, heeft een complete make-over gekregen. Vrijdagmiddag 15 april vindt de heropening plaats. Om de heropening te vieren houdt het Beauty Center een spectaculaire deel- en winactie via Facebook 

Doe mee als jij een gratis gezichtsbehandeling voor 2 personen wilt winnen, inclusief hairstyling door Fouzias Haarlijn. Hoe leuk is dat om kans te maken op deze verwenprijs, die je kan verzilveren met je vriend, vriendin, moeder, vader, dochter, zoon of andere familieleden?!

Nieuwe look
De periode dat ook het Beauty Center Ermelo de deuren moest sluiten om de lockdown maatregelen, is gebruikt om aan de slag te gaan met de nieuwe look. Beautymanager Monique van Donkelaar legt uit: “We hebben flink schoongemaakt, geschilderd tot een compleet nieuwe eiken vloer laten leggen. Bovendien hebben we bepaalde muren zwart geschilderd, en is het daarnaast zo ingericht dat het Beauty Center nog meer sfeer en rust uitstraalt.”

Het grootste beauty-instituut
Het Beauty Center maakt deel uit van het Beauty & Health Center in de Hotel Heerlickheijd van Ermelo. Het gaat om het grootste beauty-instituut van Ermelo en omstreken met welness activiteiten als een sauna en een zwembad, kapsalon Fouzia’s Haarlijn én sporten in de fitnesszaal.

Voor alle informatie:
heerlickheijdvanermelo.nl Kies Welness

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen