Met Stichting Omhoog is de eerste stap naar duurzame baan in de horeca gezet

Foto: Stichting Omhoog

Stichting Omhoog uit Ermelo trapte maandag 6 september met een introductiedag het naar-werk-traject af, dat mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt aan een duurzame baan in de horeca te helpt. Klik HIER voor eerdere berichtgeving.

Dit bericht Stichting Omhoog.

Kennismaken in Proeverij de Ontmoeting
Deelnemers waren samen met een ouder en/of begeleiding naar de eerste dag gekomen in Proeverij de Ontmoeting. Hier maakten zij kennis met hun docenten en instructeurs van het Deltion College, leermeesters van Proeverij de Ontmoeting en coaches. Ook kregen zij inzicht in hoe het komende jaar er uit gaat zien.

Geslaagde dag
Het was een erg geslaagde dag waarbij zowel de deelnemers als alle mensen om hen heen blaakten van de energie om met dit traject richting een baan in de horeca te beginnen.

Ook belangstelling?
Er zijn nog plekken beschikbaar in de opleiding. Mensen die ook extra ondersteuning nodig hebben bij het vinden van een baan en die het leuk lijkt om in de horeca te gaan werken kunnen zich nog aanmelden voor dit traject. Elk traject is volledig op maat en gericht op het behalen van de benodigde kwalificaties om een duurzame baan in de horeca te vinden als kok of bedieningsmedewerker.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden