Trimsalon Kwifani in Ermelo viert zilveren jubileum

Everdina Tomassen.
Foto: Melanie vd Brink/Trimsalon Kwifani

Woensdag 1 september was het dan echt zover; Trimsalon Kwifani aan de Kalkoenweg 8 in Ermelo en eigenaresse Everdina Tomassen vierden hun 25-jarig jubileum.

Dit bericht Everdina Tomassen.

Passie
Zij blikt terug: “In april 1996 slaagde Everdina voor haar vakdiploma Hondentoiletteerbedrijf en slaagde ook voor het Honden en Kattenbesluit. Ze volgde nog andere cursussen maar duidelijk was wel dat haar passie bij het honden trimmen lag. In datzelfde jaar kreeg ze de mogelijkheid om het klantenbestand over te nemen van haar toenmalige stageplek in Putten. Van snuffelstagiers tot examenkandidaten, als erkend trimsalon zijn deze de revue gepasseerd.

Moeder Lies
Nu werkt Everdina twee dagen samen met gediplomeerde N.Cox. Op de overige twee dagen helpt nog altijd haar moeder Lies die niet weg te denken is in de salon. Ze schat dat zij haar alweer 18 jaar helpt. Dat was erg fijn met een jong gezin, en zo kon ze het gezinsleven en trimmen goed combineren.

Cadeau naar keuze
Trimsalon Kwifani heeft het jubileum samen gevierd met een gezellig etentje, en met haar klanten door middel van een enveloppenspel. Op de dag zelf kregen alle klanten een cadeau naar keuze. Deze stonden gepresenteerd op een tafeltje.

Nieuw logo
Tevens werd haar nieuwe logo bekendgemaakt en worden er pennen en stickers uitgedeeld. Achter de schermen wordt er nog aan een nieuwe website gewerkt.

Bedankt!
Everdina bedankt via deze weg haar klanten voor hun trouwe klandizie.”

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden