Opnieuw geen Boeldag Ermelo dit jaar, maar wel een grote éénweekse boekenverkoop

Foto: eigen foto

Zaterdag 4 september 2021 zou dan de 54e editie van Boeldag Ermelo in het Kerkelijk Centrum en op het parkeerterrein aan de Groeneweg/hoek Dirk Staalweg plaatsvinden. Vorig jaar kon voor het eerst in de geschiedenis van het populaire evenement de 54e Boeldag niet doorgaan door de coronamaatregelen. Ook dit jaar echter ziet het Boeldagcomité zich genoodzaakt de Boeldag voor dit jaar te annuleren.

Bezoekers controleren
Volgens bestuurslid Dick Hoogenboom zijn er voor het houden van evenementen als de Boeldag, nog te veel onzekerheden rondom het covid-19 virus. Het ziet er dan wel naar uit dat de maatregel van 1,5 meter afstand wordt losgelaten. Blijft echter bijvoorbeeld de handeling om bezoekers te controleren of ze wel of niet gevaccineerd zijn.

Niet te doen
Dick: “Ga daar maar eens aan staan, dat is gewoon niet te doen. Te meer omdat we met vrijwilligers werken. Maar, we hebben net als vorig jaar wel een mooi alternatief, namelijk een grote éénweekse boekenverkoop!”

Eénweekse boekenverkoop
Deze grote éénweekse boekenverkoop vindt plaats van zaterdag 24 juli t/m zaterdag 31 juli in winkelcentrum De Enk, nummer 14, het pand waar voorheen kledingwinkel Friday’s was gevestigd. De openingstijden zijn van 10.00 tot 17.00 uur. Op zaterdag 31 juli is de openingstijd van 10.00 tot 13.00 uur.

Boeldagwinkel en Kringloopwinkel
Daarnaast kunt u voor de meest mooie artikelen tegen een zacht prijsje terecht in de Kringloopwinkel aan de Burgemeester van Oordtstraat 30, én in de Boeldagwinkel aan de Stationsstraat 63 in Ermelo (het pand waar eerder Tempel Optometrie & Audiologie was gevestigd).

Alles voor het goede doel
De opbrengst van de grote boekenverkoop, de Boeldagwinkel én de Kringloopwinkel aan de Burgemeester van Oordtstraat wordt elk jaar verdeeld over een groot aantal goede doelen. Daarnaast gaat een groot deel van de opbrengst naar de gezamenlijke kerken en het Hospice in Ermelo.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen