Verbouwing fase 1 van winkelcentrum De Enk Ermelo start volgende week

Impressie van het vernieuwde winkelcentrum De Enk gezien vanaf het Pauwenplein.
Foto:

Volgende week start fase 1 van de renovatie van winkelcentrum De Enk in Ermelo, door Van Panhuis Bouw uit Ermelo. Een memorabele mijlpaal voor hartje Ermelo dat zich al jaren stoort aan de deplorabele staat van het winkelcentrum.

Vernieuwen en verplaatsen
Het grootste deel van bouwfase 1 bestaat uit het vernieuwen en verplaatsen van de winkelgevels. Het gaat om het gedeelte gezien vanaf het Pauwenplein waar Holland & Barrett, de winkel voor gezondheids- en schoonheidsartikelen, huist.

Opener en lichter
Volgens de Facebookpagina van Het hart van Ermelo, worden op sommige plekken de galerijen in de winkelgevels opgenomen, en komen winkelgevels naar voren, op andere plekken zullen galerijen juist worden weggehaald. Met als resultaat nieuwe, mooie hoge winkelgevels zodat het winkelcentrum een stuk opener en lichter gaat worden. Naast de winkelgevels worden ook de entrees in bouwfase 1 aangepakt.

Verhuizen
Initiatiefnemers Sven en Bernadette Gravendeel uit Ermelo, hopen dat fase 1 voor de zomervakantie is afgerond. Vervolgens verhuizen the Phone House, Goudreinet en de Gelderblom naar dit vernieuwde gedeelte.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden