The Travel Club Ermelo gaat er voorzichtig tegenaan voor 2021

De wereld zal weer opengaan.
Foto: Grietje-Akke de Haas/The Traven Club Ermelo

De reisbranche zit al bijna een jaar op slot door Corona. Therèse van Eck, zelfstandig reisadviseur van The Travel Club in Ermelo, durft voorzichtig vooruit te kijken. Kijk en luister naar haar videoboodschap met persoonlijke noot.

Lieve mensen,

Afgelopen jaar was voor mij als reisagent een jaar waarin Corona ineens geen lekker fris biertje meer was en reizen niet meer vanzelfsprekend…

Grenzen werden dichtgegooid, vakantiereizen moesten soms wel drie keer worden omgeboekt of werden geannuleerd.. Zo snel mogelijk klanten repatriëren terug naar Nederland en zo kan ik ondertussen een thriller van een bestseller schrijven. Respect en geduld van alle kanten is enorm op de proef gesteld maar wat ben ik trots dat ik lief en leed met mijn klanten heb mogen delen en dat we hier met elkaar zo goed zijn uitgekomen door te blijven communiceren. Ik ben enorm verwend met wijntjes, bloemen, lekkere hapjes en de bijbehorende extra kilo’s. Mijn vak is mijn passie en van blije klanten krijg ik energie voor de toekomst want dit is wat ik ben, uw persoonlijke reisadviseur!

Na 11 maanden een reisbranche die nagenoeg op slot heeft gezeten gaan we er weer voorzichtig tegenaan voor 2021. Een jaar waarin betrouwbaarheid (o.a. ANVR en SGR aangesloten reisbedrijven), persoonlijk contact en flexibele boekingsvoorwaarden met passend reisadvies een nog belangrijkere rol zal spelen voor uw onbezorgde droomvakantie.

Al ruim 27 jaar is de wereld mijn werkplek een wereld vol fantastische vakantiemogelijkheden…. Een wereld die weer open gaat, waarin we gaan reizen, herinneringen gaan maken en dromen gaan uitkomen….

Wanneer het zover is sta ik voor u klaar!

Geniet van mijn prachtige vakantieboodschap… geluid aan en droom weg…

Therèse van Eck, uw persoonlijk reisadviseur: www.thetravelclub.nl/therese

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden