Jos van der Deure uit Ermelo ‘grijpt naast’ prijs 1e loterij verrassingstas van TelgterUitje.nl

Wim Kok, Dick Tillema en Marjolein Roest.
Wim Kok, Dick Tillema en Marjolein Roest.
Foto: Grietje-Akke de Haas

Niet Jos van der Deure maar Dick Tillema heeft de tuinslanghaspel gewonnen in de 1e loterij van de verrassingstas van TelgterUitje.nl. Van der Deure had de verrassingstas namelijk aan Tillema gegeven als cadeau voor het behalen van de Bachelor Bedrijfskunde.

Kennismaken met SummerRain
Van der Deure zal het zijn collega-raadslid van ChristenUnie Ermelo van harte gunnen. Want het was namens de fractie van ChristenUnie Ermelo dat hij de verrassingstas aan Tillema cadeau gaf. Vanmiddag, vrijdag 13 november, reikte Wim Kok, mede-eigenaar van SummerRain de gewonnen prijs, die ook is gesponsord door het bedrijf aan de Telgterweg 288 in Ermelo, uit aan Tillema. Wat meteen het moment was om nader kennis met elkaar te maken. Tillema kent SummerRain overigens omdat hij er onder meer de spullen voor zijn vijver koopt.

‘In Telgt is het heel gezellig’
Sowieso mag Tillema die in wijk Oost van Ermelo woont, graag een bezoekje brengen aan buurtschap Telgt. “In Telgt is er veel bedrijvigheid, ook is het er heel gezellig. Bovendien ben ik vrijwilliger bij Wijngaard Telgt. Ook ben ik wel eens in buurthuis Ons Huis voor een bijeenkomst. Daarnaast kom ik bij Landwinkel Arkelandshoeve, want daar hebben ze zulke heerlijke paté. Wat dat betreft vind ik het heel fijn dat je naast het centrum van Ermelo, ook in Telgt terechtkunt voor allerlei spullen.”

Meer reuring
Telgt onder de aandacht brengen met allerlei activiteiten is dan ook het doel van TelgterUitje.nl. Het initiatief komt van Marjolein Roest van koffie- en theeschenkerij Klein Noord Brandsgoed aan de Nijkerkerweg 66 in Ermelo en Jeanine Couwenberg van Bij Sfeergoed creatieve workshops. Doel van het initiatief is om de ondernemers/bedrijven in buurtschap Telgt met elkaar te verbinden voor meer reuring buiten het seizoen om.

Verrassingstas
Vanwege de verscherpte maatregelen om het coronavirus de kop in te drukken, zijn leuke activiteiten om mensen een leuk uitje te bezorgen even in de ijskast gezet. Om TelgterUitje.nl toch onder de aandacht te brengen bedachten de dames de verrassingstas vol met producten van ondernemers uit Telgt met een winkelwaarde van 25 euro, die voor 10 euro te koop is.

Ook kans maken op zo’n mooie prijs?
Ook kans maken op zo’n mooie prijs? Bij de volgende trekking biedt RdeB meubels op maat een aansprekende prijs aan. Het enige wat je ervoor hoeft te doen is een verrassingstas kopen. Wie weet zit in jouw tas een lot om kans te maken op deze prijs.

Wees er dus snel bij! Let voor alle informatie op:

Facebook

Instagram

Ook meedoen?
Wil jij je als ondernemer uit Telgt aansluiten bij TelgterUitje.nl? Mail dan naar Marjolein en Jeanine via [email protected]

NU BIJ SUMMERRAIN: GEBRUIK REGENWATER SLIM
Lange perioden van droogte en hittegolven komen steeds vaker voor. Stortbuien zorgen voor overlast. Al dat regenwater moeten én kunnen we iets mee. Koppel het af, vang het op en maak er slim gebruik van. Begin nu en kies voor een systeem op maat bij SummerRain.

Over SummerRain
SummerRain is een technische groothandel met een uitgebreid assortiment voor loodgieters, hoveniers, dakdekkers en installateurs. Ook de particulier kan er prima terecht voor allerlei vernuftige artikelen voor huis en tuin.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen