Kom dansen met plezier bij DansFabriek S.I.L.K. in Ermelo

Foto: Mariska Haaima/ Bijdrie fotografie

Ben jij een echte ballerina of hou je van stoere moves? DansFabriek S.I.L.K. (DFS) in Ermelo geeft les aan kinderen vanaf 3 jaar. De danslessen worden gegeven in sportcentrum Calluna aan de Herderlaan en sportcentrum Triade aan de Amanietlaan.

Fijne sfeer
Onder begeleiding van Renate Goossensen dansen er veel kinderen uit Ermelo bij de bekende dansschool. Kinderen voelen zich vertrouwd bij haar, en kunnen zich goed uiten in de fijne sfeer die tijdens de danslessen voelbaar aanwezig is.

Dansen met plezier
Er wordt gedanst met veel plezier. Bij DFS gaat het niet om winnen of verliezen: ieder kind mag op zijn of haar manier dansen. Onder begeleiding van Renate maken ze de leukste dansen en leren ze om samen te werken.

Twee gratis proeflessen
Begint jouw kind ook meteen te bewegen als er muziek wordt opgezet? Geef je dan op voor dansles! Een dansles proberen kan natuurlijk! Geef je op door een mail te sturen naar [email protected] (altijd twee gratis proeflessen).

Gevarieerd aanbod
Het aanbod van DFS aan danslessen is zeer gevarieerd. Van moderne-dans, kinderdans en hiphop. Er zijn verschillende leeftijdsgroepen/stijlen op maandag tot en met donderdag. Je bent welkom!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen