Hotel de Heerlickheijd van Ermelo lanceert eigen kinderboek

Foto: Hotel de Heerlickheijd van Ermelo

Hotel de Heerlickheijd van Ermelo heeft iets nieuws. Speciaal voor kinderen verschijnt er een uniek, rijkelijk geïllustreerd voorleesboek: ‘Het kabouterbos’. Het kinderboek is geschreven door Janette Sybrandy, eigenaresse van het hotel en vertelt het verhaal over een kaboutermeisje Mara dat diverse avonturen beleeft in het kabouterbos van het hotel.

Kabouterpad
Sinds de herfstvakantie beschikt het hotel over een heus ‘kabouterpad’. Dit boek is een mooie en waardevolle aanvulling op het succesvolle kinderconcept. Het boek is te verkrijgen vanaf woensdag 18 november bij de receptie van het hotel of online te bestellen via de kadoshop van de Heerlickheijd www.heerlick.nl voor € 9,95.

Kaboutermeisje
In de prachtige bossen van hotel de Heerlickheijd in Ermelo wonen kabouters! In het Kabouterbos woont kaboutermeisje Mara en zij beleeft allerlei avonturen met haar beste kaboutervriendinnetje Lynn, Camille de Eekhoorn en Rudolf de Kikker. Elk avontuur wordt in een kort verhaaltje met een prachtige illustratie weergegeven. Een boekje met een vermakelijk verhaal en een unieke blik op het Kabouterbos met haar inwoners en het hotel.

Met heel veel plezier
“Het idee om een kinderboek te schrijven kwam gelijktijdig met het ontwikkelen van het kabouterbosconcept. Ik heb het met heel veel plezier geschreven. Het kinderboek met korte verhaaltjes is voor kinderen prettig om naar te luisteren en is voor een beginnende lezer makkelijk te lezen. De illustraties geven een mooie weergave van het verhaal. Een kijkje in de keuken van het hotel geeft de kinderen ook nog eens op een spelende wijze inzicht in de hotellerie”, aldus Janette Sybrandy.

375 kinderen
Wim Snellaars, mede-eigenaar vult aan: “Het kabouterpad bij ons hotel, dat begin oktober feestelijk is geopend door de boswachter samen met mijn kleindochter Mara, blijkt een enorm succes. Inmiddels hebben we al meer dan 375 kinderen mogen ontvangen in zes weken tijd, geweldig om te zien. Vreugdevolle kinderen die eruit zien als ‘kabouters’ onder begeleiding van ouders/begeleiders en/of opa’s en oma’s huppelen met een rode puntmuts en een rugtasje door onze Franse tuinen, een beetje vrolijkheid in deze bijzondere tijd.”

Luxueus 4-sterren Hotel
De Heerlickheijd van Ermelo is een luxueus 4-sterren Hotel, Wellnesslocatie & Congrescentrum op de Veluwe en beschikt over 127 hotelkamers & suites, uitgebreide congres & vergaderzalen, een restaurant, schitterend bordes terras, gezellige ruime lounge, bar met bowlingbanen, Beauty & Health Center, fitness & een wellnesscentrum met een overdekt zwembad, Turks stoombad, whirlpool, Finse sauna’s en sinds kort ook een heuse kabouterpad en een eigen kinderboek.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden