Dineer extra voordelig bij Restaurant Lazytiger in Ermelo tijdens speciale editie Restaurant Week

Kristiana Gederte.
Foto: Archief Grietje-Akke de Haas/Lazytiger

Kennismaken met een toprestaurant en dineren tegen een voordelige prijs? Dat kan tijdens de jaarlijks gehouden Restaurant Week, met dit jaar een XXL-editie. In plaats van een week wordt de Restaurant Week gedurende de hele maand september 2020 gehouden. De initiatiefnemer DiningCity beveelt de exclusieve restaurants aan. Ook restaurant Lazytiger aan de Julianalaan 123 in Ermelo.

‘Restaurant Lazytiger is op basis van reviews geselecteerd als een van de deelnemende restaurants’, vermeldt de website restaurantweek.nl Die zijn namelijk met een gemiddelde van 9,3 erg lovend!

In gezelschap van toonaangevende restaurants
Eigenaar Kristiana Gederte en restaurantmanager Tamara Klaassen zijn erg blij geselecteerd te zijn door Restaurant Week. Lazytiger opende namelijk op 1 juni dit jaar de deuren, en nu al bevindt het restaurant zich in het gezelschap van toonaangevende restaurants in de buurt die al een tijd meedraaien. Tamara: “Door met Lazytiger mee te doen aan de Restaurant Week kunnen gasten voor een hele leuk prijs kennismaken met ons restaurant en de keuken.”

Asian Fusion
Asian Fusion typeert Tamara de stijl van koken in de keuken van Lazytiger. Ofwel een keuken waar de koks niet alleen verfijnde Thaise gerechten bereiden, maar ook gerechten die zijn geïnspireerd op keukens van heel veel Aziatische landen. En juist deze combinatie maakt het dineren bij Lazytiger zo bijzonder. Het geeft gasten de gelegenheid een paar uurtjes in de sferen van een verre vakantiebestemming te vertoeven, met de ultieme beleving van Oosterse sferen.

Mooie tuin
De beleving is dan ook uniek met een inrichting die mystiek voelt en oogt. Buiten in de tuin eveneens. Tussen de tafels met stoeltjes, Thais vormgegeven hutjes, buitenbar, palmbomen en overig Oosters getint groen, kabbelt het water van de verschillende vijvers rustgevend tegen de rand. “Wat dat betreft hopen we nog op veel nazomerse avonden”, zegt Tamara, “zodat veel gasten in onze mooie tuin kunnen genieten van het diner. Bovendien beschikt de tuin over elektrische heaters zodat men al gauw buiten kan zitten.”

Met de volgende gangenmenu’s tegen een speciale prijs wil Restaurant Lazytiger gedurende de maand september 2020 haar visitekaartje afgeven: 

  • Verrassingsmenu 3-gangen Chef’s diner voor 28,50 per persoon
  • Verrassingsmenu 6-gangen Luxe menu voor 47,50 per persoon (alleen op vrijdag en zaterdag)

Reserveer snel en geniet voordelig van een culinaire ervaring. Reserveren kan alleen via de website van Restaurant Week.

  • Klik HIER om te reserveren voor één van de voordelig geprijsde gangenmenu’s van Restaurant Lazytiger.

 

 

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden