Boeldag Ermelo opent tijdelijk een winkel in brocante

Al zag Boeldag Ermelo zich genoodzaakt 54e editie van Boeldag Ermelo te annuleren, creatief is het comité wel om het Boeldag-gevoel tóch neer te zetten dit jaar. Vanmorgen, donderdag 16 juli, is de winkel in brocante geopend in winkelcentrum de Enk, in het voormalige onderkomen van Stichting Ermelo’s Kunstcollectief. Bovendien opent het Boeldagcomité op zaterdag 25 juli een grote tweeweekse boekenverkoop in de naast elkaar gelegen panden waar voorheen kledingzaak Friday’s en Livera waren gevestigd.

Met fotoreeks door Grietje-Akke de Haas.

Heerlijk snuffelen
Samen met Alet Sierksma bemande Wil van Strijland de pas geopende winkel in brocante. Het gaat om prachtige spullen die apart werden gehouden voor de Boeldag. Het meubilair uit de meubelschuur van de Boeldag maakt de inrichting tot een gezellige winkel om heerlijk te snuffelen én tegen een zacht prijsje je slag te slaan.

Bedankt Niesje!
Wil weet dat Niesje Last niet graag op de voorgrond staat. Toch kan ze het niet laten haar te complimenteren. Wil en Niesje hebben de winkel namelijk samen ingericht. “Als vrijwilligers van de Boeldag/Kringloopwinkel zijn wij zo dankbaar dat we gebruik konden maken van Niesje haar talenten.”

Tot en met zaterdag 8 augustus
De winkel is geopend tot en met zaterdag 8 augustus. Het assortiment wordt regelmatig aangevuld. Vaak een kijkje nemen in de winkel is dus van harte aanbevolen. Om toerbeurt helpen vrijwilligers van Boeldag/Kringloopwinkel Ermelo u graag!

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden