The Travel Club Ermelo en Gastrovino De Bourgondiër lanceren ‘kwaliteitsactie’

Erik Wegerif en Therèse van Eck.
Erik Wegerif en Therèse van Eck.
Foto: Grietje-Akke de Haas

The Travel Club Ermelo en Gastrovino De Bourgondiër aan De Enk 39, beide staan ze voor topkwaliteit. De één als het gaat om het samenstellen van de meest bijzondere reizen van over de hele wereld, de ander om de smaakvolle en diverse producten. Samen bedachten Therèse van Eck, zelfstandig reisadviseur van The Travel Club Ermelo, en Erik Wegerif, eigenaar van De Bourgondiër, een gave actie. “Want als gelijkgestemde Ermelose ondernemers is het toch vanzelfsprekend dat je elkaar ondersteunt?!”, vinden ze.

Feestelijk je vakantie inluiden
De actie werkt als volgt: wie nu een volledig verzorgde pakketreis boekt bij The Travel Club Ermelo, krijgt een borrelplank met de heerlijkste lekkernijen voor 4 personen van De Bourgondiër cadeau. Dat is nog eens feestelijk je vakantie inluiden! Verzeker jezelf van de mooiste vakantie door contact op te nemen met The Travel Club Ermelo. Ook online boekingen die gemaakt worden op www.thetravelclub/therese krijgen deze heerlijke plank.

Wekelijks
Fijn van smaak, divers, bijzonder en onderscheidend. Daar staat De Bourgondiër wat betreft Therèse voor. “Ik kom er bijna wekelijks. Voor mezelf of voor een smakelijk cadeautje, bij jubilea of andere feestelijkheden, of voor één van mijn klanten.”

Allround in de reisbranche
Therèse van Eck is door haar jarenlange ervaring in alle opzichten allround in de reisbranche. Zij is 26 jaar werkzaam in de reisbranche en was op 1 november 2019 al 11 jaar een begrip in Ermelo als zelfstandig reisadviseur. Daarnaast is Therèse Amerika-, New York en een officieel erkend cruise-specialist.

Leuke tips en nieuwtjes
Wil jij ook op de hoogte blijven van leuke tips en nieuwtjes van The Travel Club Ermelo? Like dan ook de Facebookpagina
Voor meer informatie: Therèse van Eck, [email protected] of telefonisch: 06-52427742.

Zie ook: www.thetravelclub.nl/therese

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen