BouwSports Ermelo viert het nieuwe jaar met een wandel- en MTB-tocht

BouwSports, de sportschool aan Kerkdennen 40a, luidde vanochtend, zaterdag 4 januari, 2020 in met een wandel- en MTB-tocht. Veel enthousiaste deelnemers hadden geen enkel probleem met het vroege tijdstip. Traditioneel kunnen ze immers altijd rekenen op een mooie route en veel gezelligheid.

Met fotoreeks door Grietje-Akke de Haas.

Gepruttel in de pannetjes
Tussen de klapzoenen door om elkaar voor aanvang van de tocht het allerbeste te wensen, werd hier en daar een neus opgetrokken en gesnuffeld. Hoewel geen onbekende geur viel die voor sommigen moeilijk te plaatsen gezien het tijdstip. Maar het pruttelde toch echt in de pannetjes, Glühwein die achter de balie werd ‘gestookt’. “Wie wil”, lachten eigenaren Willem en Marleen Bouw, “mag zich alvast opwarmen aan dit winterse drankje.”

Borrel, krentenwegge en chocomelk
De deelnemers hielden het vooralsnog bij een kop koffie, met in hun achterhoofd de borrel die halverwege de wandeltocht van ongeveer 10 kilometer zou worden geschonken. Het groepje MTB-ers reed een andere route. “Maar”, beloofde Wim, “we proberen wel tegelijkertijd terug te zijn voor de krentenwegge en warme chocomelk.”

Grootste groepslessen-aanbod
BouwSports is dé sportschool in Ermelo waar je van jong tot oud kan sporten. Het betreft een ruim opgezette sportschool met 2 fitness-zalen en aparte zalen voor spinning, groepslessen en vechtsporten. BouwSports heeft daarnaast het grootste groepslessen-aanbod van Ermelo. Met activiteiten zowel binnen als buiten de sportschool is er altijd wel een reden om te komen trainen.

Gratis Sportweek
Wil je een keer komen sporten? Profiteer dan van de Gratis Sportweek. Een week lang gratis gebruik maken van alle lessen binnen de sportschool. Van Fitness tot Spinning, Pilates of bijvoorbeeld Boksen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen