Profiteer van voordelen LEASE A BIKE bij de Fietshalte Ermelo

Foto: de Fietshalte/ermelo.nieuws.nl

Vanaf 1 januari 2020 is de fiets van de zaak terug, maar nu in veel voordeliger en aantrekkelijker jasje. De Fietshalte aan de Dokter van Dalelaan 58 in Ermelo (tegenover het NS-station), is officieel partner van LEASE A BIKE, een belangrijke aanbieder van de leasefiets in Nederland. Grijp nu je kans om een stadsfiets, racefiets, speed-pedelec, e-bike of (elektrische) bakfiets tegen een bijtelling van slechts 7 procent te leasen. Vanaf 5 euro per maand rijd je al op een gloednieuwe fiets, die je ook privé mag gebruiken.

Net zo eenvoudig
In feite geeft Stephan Lieftink, eigenaar van de Fietshalte, aan werkt het leasen van een fiets net zo eenvoudig als het leasen van een auto. “De werkgever geeft opdracht voor de overeenkomst van het leasen van een fiets, de medewerker kiest zijn leasefiets en de leasemaatschappij overlegt maandelijks de gegevens voor de boekhouding van de werkgever. Bovendien zijn onderhoud, reparatie en verzekeringen inbegrepen in het maandelijkse leasetarief.”

Van € 2.500 naar 15%
Ander groot voordeel bij LEASE A BIKE is de mogelijkheid om na afloop van het contract de fiets over te nemen tegen een zeer gunstige prijs. Zo kan aan het ‘eind van de rit’ een fiets voor 15% van de aanschafwaarde overgenomen worden. Stephan Lieftink: “Dit betekent dat een fiets van bijvoorbeeld € 2.500,- na 36 maanden voor € 375,- van jou is.”

Veel goedkoper
Een leasefiets is namelijk erg interessant ten opzichte van privé een nieuwe fiets aanschaffen, weet Stephan Lieftink. “Het maandelijkse leasetarief mag namelijk met het brutoloon verrekend worden. Afhankelijk van je belastingschaal kan het voordeel tot wel 40% van de nieuwprijs oplopen.

Gezond en beter voor het milieu
De Rijksoverheid maakt een fiets van de zaak rijden niet voor niets fiscaal zo aantrekkelijk. Fietsen is namelijk gezond voor de gebruiker, schoner voor het milieu én vermindert fileleed. Daarnaast is de overheid van plan de fiets-infrastructuur te optimaliseren door de aanleg of aanpassingen van snelfietsroutes.

Over de Fietshalte
Als de Fietshalte levert Stephan Lieftink met zijn team het totaalpakket aan tweewielers: e-bikes, een groot assortiment aan stads-en toerfietsen, sportfietsen als de MTB en racefiets tot transportfietsen en gebruikte fietsen. Maar ook fietskleding, accessoires én sportvoeding. Ook repareert de Fietshalte alle rijwielen in de eigen fietsreparatiewerkplaats.

E-bike specialist
De Fietshalte is een echte e-bike specialist.. Dit betekent de levering van nieuwe- en gebruikte e-bikes, het onderhoud en repareren, programmeren en voorzien van de nieuwste software versies. Door het volgen van de laatste trainingen blijven alle medewerkers up to date van de nieuwste ontwikkelingen en techniek.

Passie
Alle medewerkers van de Fietshalte delen de passie voor racefiets en mountainbike, wat direct terug te vinden is bij bezoek in de winkel en werkplaats. Waarbij merk of afmontage geen bezwaar is! “Er zijn maar weinig dingen die wij niet kunnen; wij denken altijd in oplossingen”, aldus Stephan Lieftink.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen