Team Vliek Tweewielers Ermelo zoekt junior verkoper m/v

Foto: Grietje-Akke de Haas

De zaken gaan zo goed bij Vliek Tweewielers, de rijwielspecialist aan de Groeneweg 17 in Ermelo, dat het team bestaande uit Rikkert en Berend Vliek, Klaas van der Deure, Christian Bruining en Henk-Jan Makaske, versterking zoekt.

Ben jij die junior verkoper met passie voor fietsen die Vliek Tweewielers op het oog heeft? Ben jij bovendien vlot in de omgang, vind je het leuk om met klanten om te gaan, ben je praktisch ingesteld, wil je meedenken met verkoopacties en denk je in oplossingen? Mail dan je cv naar [email protected]

Persoonlijke aandacht
“Het is erg druk”, bevestigen Rikkert en Berend Vliek. “De hele winter door zijn we in de weer met reparaties en fietsverhuur. Ook merken we dat de economie aantrekt. Daarom zoeken we versterking om de service, kwaliteit en persoonlijke aandacht die klanten van ons gewend zijn te blijven bieden.”

Ook een dame zijn
Rikkert en Berend benadrukken dat zijĀ  een junior verkoper zoeken met passie voor fietsen, en geen monteur. “Hoewel het geen pre is, is het wel mooi meegenomen dat degene die wij zoeken twee rechterhanden heeft, om bijvoorbeeld een band op te pompen tot het monteren van accessoires op een fiets. Ook mag de nieuwe collega gerust een dame zijn.”

  • Belangstelling? Klik HIER voor het volledige profiel van de junior verkoper die Vliek Tweewielers zoekt.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen