Knipsalon van Willigen Ermelo opent tweede salon: ‘Next Door’

Foto: Knipsalon van Willigen

Knipsalon van Willigen aan de Dokter Holtropstraat 157 in Ermelo opent een tweede salon, genaamd ‘Next Door’, pal tegenover de Knipsalon aan de Dokter Holtropstraat 152. Dit informeren eigenaren John van Enk en Linda van Willigen dinsdag 27 februari.

De opening van ‘Next Door’ vindt plaats op dinsdag 6 maart.

Vraag naar
Nog een kapsalon in Ermelo, zullen mensen zich afvragen, is daar dan behoefte aan? “Jazeker”, licht John toe. “We openen juist een tweede salon omdat we veel vragen kregen in de Knipsalon waarom wij geen kappershandelingen als haren kleuren deden. In de Knipsalon hebben we voor deze  werkzaamheden te weinig ruimte. Bij ‘Next Door’ kunnen klanten terecht voor alle aspecten van het kappersvak, wat varieert van het haar knippen, kleuren tot permanenten. Bovendien is het voor ons team van 11 personen fijn om hun creativiteit bij ‘Next Door’ te kunnen uitoefenen buiten het knippen alleen.”

Grijze haren
Bij ‘Next Door’ kunnen heren daarnaast terecht voor een verfspoeling om grijze haren op een natuurlijk ogende wijze te doen verminderen.

Op afspraak
‘Next Door’ heeft 4 stoelen beschikbaar. In tegenstelling tot de Knipsalon is ‘Next Door’ alleen op afspraak geopend. Telefonisch een afspraak maken is vanaf vandaag al mogelijk via tel. 06-53519115.

Actiemaand
Vanaf zaterdag 10 maart kunnen klanten ook online een afspraak boeken bij ‘Next Door’ via de site www.knipsalon-vanwilligen.nl De gehele maand maart geldt een actie van 25% korting op alle verfbehandelingen.

Al bijna 50 jaar een begrip
Knipsalon van Willigen is al bijna 50 jaar één van de meest bekende en vertrouwde kapsalons in Ermelo, gestart door Jan van Willigen. Als tweede generatie ‘Knipsalon van Willigen’ liet Jan van Willigen de kapsalon in vertrouwde handen achter bij dochter Linda en haar echtgenoot John. Inmiddels heeft ook de derde generatie ‘Knipsalon van Willigen’ zich aangediend. Dochter Romy van Enk werkt namelijk ook alweer 2 jaar in de Knipsalon.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen