Verkoop van boothuizen in Harderwijk gestart

Foto: Wonen in Waterfront

De verkoop van Boothuizen van het nieuwbouwproject Wonen in Waterfront in Harderwijk is gestart. Er zijn nog enkele beschikbaar!

Boothuizen met een plus!
De ruime boothuizen van nieuwbouwproject Wonen in Waterfront liggen centraal op elk denkbare manier. Binnen enkele vaarminuten bent u op het Wolderwijd en ’s avonds loopt u zo naar de pittoreske binnenstad van Harderwijk met haar goede restaurants.

Ieder boothuis heeft een heerlijk balkon, een ruime indeling op de verdieping inclusief badkamer én een vide met 2e verdieping. De hoogte in de woonkamer tot in de kap geeft een groots effect.

Verkoop fase 1 gestart
De boothuizen worden in twee fasen aangeboden. Momenteel is fase 1 in verkoop met 20 karakteristieke boothuizen. De bouw is inmiddels gestart. In de zomer van 2018 worden de boothuizen opgeleverd. Er zijn nog enkele boothuizen beschikbaar.

Geschikt als recreatieve bestemming
Vanzelfsprekend kunt u in de boothuizen uw jacht, sloep of zeilboot in de zomer en winter stallen. De boothuizen krijgen een recreatieve (verblijfs)bestemming en hebben geen permanente woonbestemming. De boothuizen zijn bereikbaar via het Dolfinarium-eiland. Voor de boothuizen komen eigen parkeerplaatsen. In het verlengde van de boothuizen komen steigers waar uw boot ook (deels) buiten kan liggen.

De benaming Boothuizen doet eigenlijk te kort. Naast het stallen van de boot kunt u de verdieping gebruiken als werkplaats, weekendverblijf of zelfs als een compleet vakantieappartement. De boothuizen worden in drie verschillende breedte- en lengtematen aangeboden en beschikken in de basis reeds over diverse voorzieningen als badkamer, buitenruimte en vloerverwarming.

Varen
Vanuit de boothuizen vaart u binnen enkele minuten naar het Wolderwijd. Linksom vaart u via het Gooimeer naar het Markermeer. Amsterdam, Volendam, Hoorn en Enkhuizen hebben mooie havens. Rechtsom vaart u via het Veluwemeer naar het IJsselmeer of de Friese wateren.

De boothuizen zijn verkrijgbaar in drie maten:

  • Type 1: 5 m breed x 11 m diep
  • Type 2: 6 m breed x 14 m diep
  • Type 3: 7 m breed x 17 m diep

Bekijk de nog beschikbare boothuizen op: https://www.woneninwaterfront.nl/nieuwbouw-harderwijk/boothuizen-fase-1/

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen