BouwSports Ermelo loopt sportief het nieuwe jaar 2018 in

Een groep van maar liefst 45 sportievelingen vertrok klokslag half negen vanochtend, zaterdag 6 januari, voor de traditionele nieuwjaarswandeling van BouwSports Ermelo aan de Kerkdennen 40A.

Met fotoreeks

Perfect wandelweer
Het was dan ook perfect wandelweer met net een paar graden boven het vriespunt, droog en wisselend bewolkt. De groep vertrok gezamenlijk om na een paar kilometer te splitsen voor de 6 en de 9 kilometer. Voor ze elkaar uitzwaaiden kwamen eerst de borrelglaasje tevoorschijn voor een hartversterkertje.

Prachtige route
Terwijl de sportievelingen de prachtige route liepen die was uitgezet door Mick Krijt, warmde Paul Toussaint bij BouwSports vast de chocolademelk en gluhwein op en smeerde de sneetjes krentenwegge, voor als de groepen terugkwamen.

Bijna 10 kilometer aangetikt
Dat was rond kwart voor elf. Uitgelaten en met frisse en koude wangen ‘stortten’ de wandelaars zich hongerig en dorstig op de lekkernijen. Alle deelnemers waren het er over eens; ze hadden een paar heerlijk en gezellig gewandeld, al hadden ze met de 9 km-route bijna de 10 kilometer aangetikt.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen