Jansen Elektro & Beveiliging Ermelo zoekt medewerkers

Gerco Jansen:
Gerco Jansen: "Geen onnodige risico’s lopen? Kom dan in actie! "
Foto: Archief Gert Spijker

Gerco Jansen van Jansen Elektro & Beveiliging ervaart het dagelijks. Bedrijven en particulieren zijn volop bezig met de o zo noodzakelijke energietransitie. Dat doet hem goed. Maar…

Gerco Jansen zoekt gekwalificeerde medewerkers: “Er is veel werk in de installatiebranche.”

Door Gert Spijker

Gebouwen veroorzaken meer dan een derde van het totale energieverbruik in Nederland. Met bijvoorbeeld efficiëntere airco, verwarming en verlichting kan er nog gigantisch bespaard worden. “Tja, en daar kunnen wij bij helpen!”, zegt de Ermelose ondernemer, die duurzaamheid al jaren hoog in zijn vaandel heeft staan.

Lagere energierekening
Jansen is expert in domotica: het slimmer maken van bedrijfspanden en woonhuizen, zodat de energierekening vaak fors omlaag kan. Onder andere door het plaatsen van sensoren en toepassing van big data. Die geven inzicht in het verbruik en hebben het grote voordeel dat er kan worden gestuurd op efficiëntere benutting van bijvoorbeeld verwarmings-, verlichtings- en ventilatiesystemen.

Luxeprobleem
Gaandeweg is er ook een soort ‘luxeprobleem’ ontstaan. Door de hausse in de bouw en de energietransitie dreigt er een schrijnend gebrek aan gekwalificeerde medewerkers te ontstaan. Zo ook bij ‘Jansen’. Gerco Jansen daarover: “Ik wil voorsorteren op de toekomst en ben op zoek monteurs c.q. eerste monteurs (fulltime). Prachtige banen vol uitdagingen met daaraan gekoppeld een goed salaris met uitstekende ontwikkelingskansen! Geïnteresseerden kunnen hun sollicitatie + CV mailen naar [email protected].
——————————————————————————————————————–
Jansen Elektro & Beveiliging is gevestigd aan het Jagerserf 24 op het Bedrijventerrein Veldzicht in Ermelo. Web: www.jansenelektrotechniek.nl. Tel.: (0341) 55 02 00.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen