ElectroWorld van Rossem in Putten viert 1-jarig bestaan met acties

Foto: Eigen foto (bewerkt)

ElectroWorld van Rossem aan de Dorpsstraat 68 in hartje Putten bestaat 17 november een jaar. Het heuglijke feit wil eigenaar Johan van Rossem met zijn team Roland Heimensen en Maurice van der Aa, twee dagen lang vieren met klanten.

Op vrijdag 17 november en zaterdag 18 november wordt het jubileum feestelijk gevierd met scherpe aanbiedingen. Bovendien krijgt de klant bij aankoop vanaf 250 euro eenmalig gratis een Limburgse vlaai naar keuze, die is af te halen bij Limburgia aan de Dorpsstraat 54 in Putten. 

Eigen winkel
Na het faillissement van Scheer & Foppen juni vorig jaar opende Johan van Rossem als retailer in hart en nieren op 17 november 2016 zijn eigen winkel in consumenten-elektronica onder de vlag van ElectroWorld in hartje Putten. Waardoor de klant onverminderd kan blijven rekenen op zijn kennis, advies en service.

Deskundig team
Johan van Rossem wordt bijgestaan door een deskundig team: Roland Heimensen, Maurice van der Aa en zijn vrouw Gerda. Daarnaast heeft ElectroWorld van Rossem een eigen lokale bezorg- en technische dienst.

Nieuwe uitdaging
Johan van Rossem kon de nieuwe uitdaging aangaan dankzij het vertrouwen van twee mensen die hij al jarenlang tot zijn klantenkring mag rekenen. Zij waren bereid te investeren in de overstap van Johan naar de elektronicaketen ElectroWorld die ruim 75 winkels heeft, zaken gerund door zelfstandige ondernemers.

  • Klik HIER voor meer informatie over ElectroWorld van Rossem in Putten
  • Op de hoogte blijven van actuele aanbiedingen? Klik HIER voor de Facebookpagina van ElectroWorld van Rossem in Putten
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen