Haarstudio Capelli Ermelo introduceert met Body-wizard revolutionaire afslankmethode

“Al na de eerste behandeling merkte ik het verschil”, is de jonge vrouw opgetogen over de nieuwste revolutionaire ontwikkeling op het gebied van afslanken: de Body-wizard van MedCos. Hoopvol startte ze de tweede behandeling in de Beautystudio van Haarstudio Capelli aan de Suikerbakker 40A in Ermelo, die de Body-Wizard afgelopen zomer introduceerde.

Met fotoreeks door Grietje-Akke de Haas

Aanzienlijk afslanken
In combinatie met afvallen en sporten hoopt de vrouw aanzienlijk af te slanken met de cryolipolyse behandeling. Want daar staat de Body-wizard namelijk voor: het afslanken van bepaalde ‘probleemzones’ als buik, bovenbenen, armen, lendenen en heupen. Dat gebeurt door het vet plaatselijk te bevriezen met de behandelkoppen. Vervolgens worden de vetcellen op een natuurlijke manier definitief uit het lichaam afgevoerd, zodat de vetlaag geleidelijk dunner wordt. Met zichtbare vermindering van vetophopingen als ultiem resultaat.

Nagenoeg geschikt voor iedereen
De Body-wizard cryolipolyse behandeling is nagenoeg voor iedereen geschikt. Maar niet om af te vallen of gewicht te verliezen, benadrukt Yvonne Bredeweg die de behandeling uitvoert. Samen met Geke Siccama, eigenaresse van Haarstudio Capelli, heeft zij alle kennis in huis over de behandelmethode. “Wij hanteren als grens dat de BMI niet hoger dan 30 mag zijn. Is dat wel het geval dan moet men eerst afvallen. Daarnaast is de minimum leeftijd 18 jaar om voor een behandeling in aanmerking te komen. Onder de 18 jaar worden er namelijk nog nieuwe vetcellen aangemaakt.”

Verbluffende resultaten
De behandeling is daarentegen gericht op het shapen van het lichaam. “Het gaat om die plekken van het lichaam waar je het vet vast kan pakken. Zoals het vetrolletje dat boven je broek uitkomt, de zogenaamde kipfiletjes onder de bovenarmen tot vetophopingen op bovenbenen, lendenen tot heupen.” De resultaten zijn verbluffend. “Als gerenommeerd merk doet MedCos precies waar het voor staat. Al is ieder menselijk lichaam natuurlijk verschillend, gemiddeld kan iemand rekenen op 20 procent vetreductie per behandeling. Tussen iedere behandeling zit een periode van 8 tot 12 weken. Doorgaans merken wij dat mensen na 3 behandelingen tevreden zijn met het resultaat, dat nog 4 tot 6 maanden nawerkt.”

Levensstijl
Hoewel er na de Body-wizard cryolipolyse behandeling geen nieuwe vetcellen ontstaan, kunnen volgens Yvonne bestaande vetcellen zich extra vullen en zelfs splitsen. “Deze toename echter is vrijwel altijd toe te schrijven aan de levensstijl van mensen.”

Uitgebreide intake
Zo wetenschappelijk onderbouwd en medisch goedgekeurd de Body-wizard cryolipolyse behandeling is, zo professioneel en serieus wordt de methode om af te slanken ingezet in de Beautystudio van Haarstudio Capelli. “Voorafgaand aan de behandeling vindt er altijd een uitgebreide intake plaats. Ik vertel hoe de Body-wizard werkt en wat de mensen kunnen verwachten. Ook mag men natuurlijk zelf vragen stellen over de behandeling. Daarnaast vragen wij mensen naar eventueel medicijngebruik. Bij het gebruik van bepaalde medicijnen moeten ze namelijk eerst overleggen met de huisarts.”

Ontspannen moment
De Body-wizard werkt met behandelkoppen van verschillende groottes. Welke wordt gebruikt is afhankelijk van het te behandelen lichaamsgebied. “De kop zuigt het gebied waar het om gaat vacuüm gedurende 45 minuten tot een temperatuur van -8. Daar voelt degene vrijwel niets van. Ook doordat er een doek met gel als bescherming tussen de kop en de huid is gelegd. Eigenlijk kun je deze drie kwartier beschouwen als een ontspannen moment waarbij je een kop koffie drinkt, wat leest of een praatje maakt.” Na de behandeling masseert Yvonne een verstevigend en vetafdrijvend serum op de behandelde zone.

Doeltreffend alternatief
Yvonne noemt de Body-wizard cryolipolyse behandeling een doeltreffend alternatief voor liposuctie. “Met liposuctie ben je niet alleen meer geld kwijt, maar het gaat ook nog om een operatie.  Bij deze behandeling komen geen naalden aan te pas, operatie, speciaal dieet of herstelperiode. Mensen hoeven niet eens bij te komen, maar kunnen zo hun dagelijkse dingen weer oppakken.”

Haarstudio Capelli introduceert de Body-wizard cryolipolyse behandeling met een spraakmakende actie. Voor alle informatie:

Haarstudio Capelli aan de Suikerbakker 40A in Ermelo vierde onlangs het zilveren jubileum. Klik HIER voor eerdere berichtgeving.

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen