Denise de Graaff opent Zonnestudio Telgterhoek in Ermelo

Ermelo heeft er een jonge ondernemer bij. Vrijdag 31 maart opende de in Ermelo geboren en getogen Denise de Graaff (23), de deuren van Zonnestudio Telgterhoek aan de Dokter Holtropstraat 152B.

Met fotoreeks door Grietje-Akke de Haas

Tropisch sfeertje
Een zonnig sfeertje met een tropisch tintje straalt je tegemoet zodra de drempel van de Zonnestudio passeert. Opvallend is muurschildering van een wit zandstrand met wuivende palmbomen. Hartverwarmend is daarnaast de uitgekiende inrichting die zowel modern als warm aandoet. Zoals de balie van oud steigerhout in de vorm van een bar. Achterin het pand bevinden zich de twee kamers met elk een zonnebank. Ook verkoopt Denise zomerse kleding, accessoires en diverse crèmes.

Erg leuk om te doen
Denise die de opleiding tot Gastvrouw voltooide aan Het Klooster in Amersfoort, vertelt dat ze zich altijd gedreven voelde om iets voor haarzelf te beginnen. Het balletje ging rollen toen de zonnestudio van Barbara Jurg ermee stopte. “Ik heb daar een tijdje geholpen en vond het werk erg leuk om te doen. Van Barbara Jurg heb ik toen heel veel informatie gehad over het runnen van een zonnestudio. Vervolgens ben ik gaan praten met mijn boekhouder, ben me gaan informeren en heb verschillende pandjes bekeken. Het voordeel van het pand hier is dat de huurprijs gunstig is en dat de klanten voor de deur kunnen parkeren.”

Momentje voor jezelf
Zelf is Denise een fan van een kuur op de zonnebank. “Het is echt even een moment voor mezelf. Vaak val ik in slaap en voel me na de tijd helemaal uitgerust.” Wat ze graag ook andere mensen gunt. “Even lekker relaxen, een momentje voor jezelf, wat tegenwoordig bijna niemand meer neemt.”

Professioneel
Professionaliteit staat bij Denise voorop. “Eerst ga ik samen met de klant een huidanalyse maken, om te kijken welke zonnebankkuur het beste bij haar of zijn huid past. Ook het gebruik van crème is erg belangrijk om uitdroging van de huid te voorkomen en het bruiningsproces te bevorderen.” Daarnaast is Zonnestudio Telgterhoek aangesloten bij de Stichting Verantwoord Zonnen. Aangesloten zonneondernemers garanderen een hoog niveau van advies over het zonnen, dienstverlening door deskundig opgeleide medewerkers, hygiëne in de studio en veiligheid van de apparatuur.

Voordelen
Een zonnebankkuur nemen heeft veel voordelen weet Denise. “Daarmee maak je je huid zonklaar, in plaats van deze ineens open te gooien voor de zonnestralen. Bovendien behoud je met een kuur je bruine kleurtje.”

Openingstijden Zonnestudio Telgterhoek:

  • Dinsdag: 18.00 – 21.30
  • Woensdag: 10.00 – 12.00 en 16.00 – 21.30
  • Donderdag: 18.00 – 21.30
  • Vrijdag: 10.00 – 12.00 en 16.00 – 21.30
  • Zaterdag: 10.00 – 16.00
  • Zondag: 13.00 – 16.00

In Zonnestudio Telgterhoek kunnen belangstellenden terecht op én zonder afspraak. Tel: 06 1307 9510. Like de Facebookpagina om van alle nieuwtjes op de hoogte te blijven!

 

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen