Veel belangstelling voor nieuwbouwproject Telgterpoort Ermelo

“Wat ziet het er allemaal gelikt en mooi uit zeg”, toonde een echtpaar uit Ermelo zich verrast vandaag, zaterdag 1 april, tijdens de inloopdag van nieuwbouwproject Telgterpoort bij de Rabobank Ermelo. “Schitterend zeg die binnentuin. En wat worden de appartementen duurzaam gebouwd!”

Met fotoreeks door Grietje-Akke de Haas.

Wouter de Vries, Jan Hendrikse een team van medewerkers van H&P Vastgoed, de initiatiefnemer van de Telgterpoort die er 16 prachtige tussenappartementen, 4 fraaie hoekappartementen en een vorstelijk penthouse voor een vanaf-prijs van 192.500 euro v.o.n. ontwikkelt, mochten zich verheugen in veel belangstelling.

Levensecht
Het vitale echtpaar dat tegen de 80 loopt, kreeg eerst de mogelijkheid tot een rondleiding door de virtual reality bril. Zij verbaasden zich over het levensechte beeld wat zij kregen van de verschillende appartementen. “Het is de eerste keer dat we ons oriënteren op een nieuw onderkomen. Nu wonen we nog in een vrijstaand huis met een tuin. Maar we beseffen ook dat we rekening moeten houden met onze leeftijd, en dat de situatie zo kan veranderen.”

Verkoop gestart
De Telgterpoort verrijst op de hoek Telgterweg/Meerkoetstraat, waar voorheen garage Hordijk was gevestigd.De Telgterpoort staat voor aangenaam wonen voor jongeren en ouderen, op een prachtige plek dichtbij het centrum van Ermelo. De verkoop is inmiddels gestart.In het voorjaar gaat de bouw van start.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen