Bruna Ermelo stunt met Schneider Roadshow

Foto: Een andere Bruna vestiging ging Bruna Ermelo voor met de surfsimulator

Bruna Ermelo pakt de laatste Zomeravondbraderie, dinsdag 18 augustus van 18.00-21.00 uur, uit met de Schneider Roadshow. Voor op de stoep van Bruna aan de Stationsstraat 103, wordt iedereen uitgedaagd te surfen op een echte surfsimulator.

De enerverende activiteit is een initiatief van Schneider schrijfwaren en Kangaro KTC, om de Schneiderpen-collectie te promoten. Een terechte promotie reageren Bruna Ermelo-eigenaren Erik en Gretha Verbaas. “Er is geen pen die zo soepel schrijft als de pennen van Schneider.”

De stijlvolle Schneider Slider Memo XB balpen bijvoorbeeld die verkrijgbaar is in verschillende kleuren, staat bekend om zijn brede penpunt die soepel over het papier glijdt. Wat langdurig schrijven garandeert zonder moe te worden.

Dat Schneider bovendien met de tijd meegaat bewijst de Slider Edge XB Touch. Met deze pen kun je niet alleen schrijven, de achterkant is namelijk speciaal ontwikkeld om ook je tablet of smartphone mee te bedienen. Iedereen die bovendien een aankoop doet op dinsdag 18 augustus tussen 18.00-21.00 uur krijgt deze pen in rood uitgevoerd cadeau.

De initiatiefnemers hebben daarnaast de camera paraat om surfers op de foto te zetten die op hun Facebookpagina worden geplaatst.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen