Proef & Beleef zomers Italië bij Vita Libera

Foto: Grietje-Akke de Haas

Zaterdag 18 juli tijdens het evenement Proef & Beleef van 12.00 tot 17.00 uur in het centrum van Ermelo, valt de voortreffelijke keuken van Italië te beleven bij Vita Libera aan de Stationsstraat 64.

Linda van de Berg en haar medewerkers zijn namelijk van plan zelf te kokkerellen. “We hebben alle ingrediënten voor de meest lekkere hapjes immers zelf in huis”, lacht de eigenaar van de in mediterrane stijl ingerichte delicatessenzaak met onder meer Italiaanse en biologische producten.”

Ze zijn van plan liefhebbers van de Italiaanse keuken de lekkerste proeverijen voor te zetten voor de kleinste prijzen. Van pasta-salade, tapas-plankjes tot stukjes heerlijk belegd Focaccia, het zo typerende Italiaans plat brood. En waar valt beter van de lekkernijen te smullen dan op het sfeervolle terras of binnen waar men zich op vakantie waant.

Wat de klanten meteen de kans geeft kennis te maken met alle producten waar men, eventueel met advies van Linda of haar medewerkers, in een handomdraai de meest verrukkelijke maaltijd op stapel zet.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen