Proef & Beleef bij Moda Donna e Si

Foto: Jantien van de Groep (rechts) introduceert Grown Alchemist, de complete verzorgingslijn (Grietje-Akke de Haas)

Net even anders dan anders, zoals we dat gewend zijn van Moda Donna e Si. Daar kan het winkelend publiek op rekenen met de activiteiten die hét adres voor exclusieve mode voor dames én heren aan de Stationsstraat 113 op stapel heeft staan voor het evenement van Proef & Beleef, aanstaande zaterdag 18 juli van 12.00-17.00 uur.

Eigenaar Jantien van de Groep gaf haar editie van Proef & Beleef als thema mee: ‘Proef de sfeer buiten, beleef hem binnen!’. Voor op de stoep van Moda Donna wordt een gezellig sfeertje gecreëerd met de leukste en zwoelste zomerhits gedraaid door een DJ. Daarnaast wordt iedereen uitgenodigd om een lekker hapje mee te eten en van een suikerspin te smullen.

Eenmaal binnen in de prachtige modezaak kunnen belangstellenden naast de kledingcollectie voor dames én heren, kennis maken met de nieuwe complete verzorgingslijn van Moda Donna e Si; Grown Alchemist, de bijzonder fraaie zomerse oogmake-up van het vooraanstaande merk Eyeko London en de mooiste kleuren lippenstift van het gerenommeerde merk Lipstick Queen.

Bovendien is beauty expert Claudio te gast in de winkel om klanten tips en advies te geven zodat zij nóg mooier de deur uitgaan!

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen