Moda Donna e Si boekt succes met 1ste modeshow

Moda Donna e Si, hét adres voor exclusieve mode voor dames én heren aan de Stationsstraat 113, hield gisteravond voor het eerst een wervelende modeshow voor een uitverkochte ‘zaal’. 

Met de modeshow op een heuse catwalk in de winkel zette eigenaar Jantien van de Groep in op de ultieme beleving van de voorjaars- en zomercollectie. Als paradepaardjes zo trots pronkten de mannequins met de meest mooie en verrassende combinaties om de trouwe klantenkring en andere belangstellenden te inspireren. Wat uiteraard veel oh’s en ah’s uitlokte. (Zie de fotogalerij voor een indruk).

Want het modebeeld van Moda Donna voor dames ademt sportieve luxe uit, is een tikkeltje eigenzinnig en draagt comfortabel door het gebruik van zachte luxe materialen. De perfect afgewerkte mode van vooraanstaande modemerken als Humanoid, 10 days, Marlene Birger, DNA, Woman by Earn, Samsoe&Samsoe tot Strellson, oogt daarnaast super vrouwelijk en is tegelijkertijd simpel en hip. Oogstrelend is bovendien de prachtige mix van kleuren als zachte neutrals, fris wit met stevige tinten als roze, marine en zwart. Maar ook de getoonde herenmode, die staat voor casual, stijlvol, elegant en stoer, deed het publiek uit de stoel opveren.

De succesvolle eerste editie van de modeshow was daarnaast een gezellig treffen onder het genot van een hapje en een drankje, met ook de kans om een prachtige sjaal te winnen. Die was voorbehouden aan degene met kaartje onder de zitting van de stoel. Bovendien kregen belangstellenden cosmeticatips uitgereikt van visagist Claudio. Daarnaast kreeg iedereen ruim de gelegenheid om even lekker te shoppen in de winkel met de meest mooie kledingcollectie voor dames en heren vanaf 16 jaar. De modeshow krijgt een vervolg. Het is de bedoeling om twee maal per een modeshow te houden, in het voorjaar en najaar.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen