Maak met Feestfestijn.nl van dierendag een échte feestdag!

Foto:

Op 4 oktober is het weer dierendag. Alle honden, katten, konijnen tot goudvissen worden eens lekker verwend door hun baasje.Een extra hondenkluifje, een aai over de bol en een schone mand horen er natuurlijk allemaal bij. Maar hebt u er wel eens over nagedacht hoe u van een dierendag een écht aangekleed feest kunt maken?

Beregezellig
Via Internet zijn er allerlei leuke en originele ideeën te vinden. Wat dacht u bijvoorbeeld van de dierenlampionnen van Feestfestijn.nl? Een lampion met een koe, leeuw of hond kleedt de kamer echt beregezellig aan! Ook zijn er (veilige) brandvertragende lampionnen te verkrijgen met de kop van een koe, varken, zeehond of eend. Voor jong en oud, mens en dier is dit natuurlijk een gezellige aankleding van huis, tuin of hok. 
Wie het nog feestelijker wil maken, kan ook stickerballonnen bestellen. Creatief kan daar een hond, leeuw, pinguïn of pandabeer van gemaakt worden. Zo creëert u in uw kamer, of in die van uw kinderen  een sfeer als in een heuse savanne of jungle!
Beestenboel
Dierendag is toch ook de verjaardag van uw dier. Daarom bestaan er slingers in de vorm van vlinder, beer, papegaai of olifant. Om er samen met uw kinderen een echte beestenboel van te maken, zijn er leuke lampionnen van Schaun het Schaap, Zigby de Zebra en Tabaluga de Draak. Voor paardenliefhebbers is er zelfs een speciaal assortiment. Echte paardenmeisjes willen hun dier uiteraard extra in het zonnetje zetten of misschien wel de hele manege verbouwen! Naast lampionnen en ballonnen zijn er ook borden, bekers, vlaggenlijnen en stickers met plaatjes van paarden erop verkrijgbaar.
Ga als een haas naar Feestfestijn.nl en wees er als de kippen bij, want dit feest mag u niet onopgemerkt voorbij laten gaan!
banner-feestfestijn-banner
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen