Initiatief Veluwe Geschenk van Ermelose ondernemers valt in de smaak

De eerste kijkdagen van de Kerstpakkettenshow in de winkel van Vita Libera aan de Stationsstraat 64, verrassen belangstellenden wat er allemaal mogelijk is.

Terwijl de eigenaar van een onderneming zijn bestelling plaatst voor een kerstpakket voor zijn personeel zegt hij aangenaam verrast zijn over het aanbod van de zes Ermelose ondernemers, om een kerstpakket of relatiegeschenk op maat samen te stellen. 
gx91v7kf1rqwltj6hs3cptezq
“Het spreekt mij persoonlijk erg aan, want het brengt je op verfrissende en nieuwe ideeën. Ook wil ik liever geen kant en klaar kerstpakket, of een pakket met dusdanige luxe artikelen dat ze bij iemand achter in de kast belanden. Mijn kerstpakket moet producten bevatten die ze bij wijze van gelijk op kunnen eten.”
d2qefn8k6mdwcwar7z1icq4xp
Unieke samenwerking tussen Ermelose ondernemers
Alles is dan ook mogelijk met het Veluwe Geschenk waar Vita Libera, modezaak Moda Donna e Si, Etos van Slooten, Fish Nederland, Slagerij van Elten en De Schout van Ermel de producten voor aanbieden tijdens de Kerstpakkettenshow. 
j9qpcyi4ibr6ka2e4643np0o4
Stuk voor stuk hebben de ondernemers hun waar prominent uitgestald in de kraampjes van de winkel van Vita Libera, die voor de gelegenheid in de kerstsfeer is gedompeld. Ook particulieren zijn natuurlijk van harte welkom om een aardig geschenk samen te stellen om familie, vrienden tot kennissen te verrassen tijdens de feestdagen.
zrydsdktd3i8j9q9f42kcrxci
Showroom
Wie nog meer inspiratie op wil doen is welkom in de showroom die in de kelder is gevestigd. Hier worden diverse kant en klare pakketten gepresenteerd, elk met een verrassende inhoud. Maar ook een keur aan ‘losse’ producten voor een geschenk naar eigen wens. 
qd8s5hj8kuoboitzoeuxzqtgb
Kerstpakkettenshow opnieuw in november
De laatste kijkdag van de kerstpakkettenshow vindt vandaag, woensdag 1 oktober, plaats van 15.00-21.00 uur. De tweede editie van de Kerstpakkettenshow is van maandag 3 november tot en met woensdag 5 november van 15.00-21.00 uur.
Voor meer informatie: (0341) 472795 of [email protected].
r8ci7rdsp2au84ytiux2u37uj
l0bbhq6l05s16ui58j1gkskkh
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen