Vliek Tweewielers Ermelo: ‘Kom 31 mei gratis proefrijden op elektrische fietsen van Gazelle’

Foto:

Ervaar de lichtgewicht elektrische fiets bij de stand voor Geert eyefashion aan de Stationstraat 95.

Vliek Tweewielers Ermelo en Geert eyefashion hebben de handen ineen geslagen voor een spraakmakende actie. Zaterdag 31 mei wordt er namelijk een opstap e-bike testdag gehouden bij een stand voor de winkel van Geert eyefashion aan de Stationsstraat 95. Bij aankoop van een fiets ontvangt de klant bovendien een waardebon van ter waarde van 175,- te besteden bij Geert eyefashion.
Gazelle promotieteam helpt u op weg
Wie kennis wil maken met de lichtgewicht elektrische fietsen van Gazelle, kan terecht bij Gazelle-specialist Vliek Tweewielers. Want dan staat er een promotieteam van Gazelle klaar om u op weg te helpen. Tijdens een proefrit kunt u het gemak en comfort van elektrisch fietsen zelf ontdekken. Kortom: voldoende redenen om even langs te komen. 
Voor de nieuwe elektrische fietsen van Gazelle kunt u altijd terecht bij Vliek Tweewielers. Van hippe lifestyle fiets tot ultiem veilige fiets, tot de meest verkochte elektrische fiets van 2013 in Nederland… Ervaar het zelf en kom gratis proefrijden zaterdag 31 mei bij de stand voor Geert eye fashion.
Nu met ‘Ik geef hem niet meer terug’ garantie
Gazelle heeft nu proefrijden met ‘Ik geef hem niet meer terug’ garantie. Vindt u de fiets zó lekker rijden, dat u hem niet meer terug wilt geven? Dan krijgt u een gratis accu upgrade en een insteek kettingslot! Deze actie geldt van 1 tot en met 31 mei 2014, bij aankoop van een Gazelle Innergy. Kom dus langs! Gazelle geeft je zin in fietsen!
Kies de elektrische fiets die bij u past!
Met gemak elke dag 10 kilometer naar het werk en terug? Of fluitend de heuvel op? Met een elektrische fiets van Gazelle trapt u elke afstand moeiteloos weg! De innovatieve elektrische fietsen van Gazelle geven u precies het extra zetje dat u nodig heeft. 
Verschillende elektrische fietsen
Om de fiets te vinden die bij u past, heeft u bij Gazelle de keuze uit verschillende type elektrische fietsen met voorwielmotor of middenmotor. Bij de elektrische fietsen met voorwielaandrijving kunt u zelf uw actieradius bepalen. U heeft hierbij de keuze uit vier accu’s met elk een andere capaciteit. U kunt ook kiezen voor een fiets met een zeer krachtige middenmotor. De modellen met een Impulse of Bosch middenmotor zijn net zo wendbaar als een gewone stadsfiets, dankzij de lage plaatsing van de motor. Bovendien zijn de luxe modellen met een Impulse middenmotor uitgevoerd met de innovatieve Shift Sensor technologie. Hierbij kunt u schakelen terwijl u trapt!   
Testwinnaar!
De Impulse EM is in 2013 uitgeroepen tot testwinnaar van het tijdschrift ElektroRad. Deze fiets heeft een stabiele wegligging, dankzij het lage zwaartepunt. Ook de Bosch motoren worden goed beoordeeld, dankzij hun kracht en de duidelijke, makkelijk te bedienen display. 
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen