Jarige Van Buuren Opleidingen trakteert zaterdag 5 juli op een Zomer-Instapdag

Foto:

De dag is voor iedere 16-plusser die graag het autorijbewijs wil halen. 

Van Buuren Opleidingen houdt zaterdag 5 juli tussen 09:30 en 16:00 uur de Zomer-Instapdag op de vestigingen in Ermelo, Lelystad en Zwolle. 
De Zomer-Instapdag is voor iedereen van 16 jaar of ouder die graag het autorijbewijs wil halen en wil ervaren hoe het is om bij Van Buuren Opleidingen te rijden. 
Spectaculair geprijsd pakket
“Geïnteresseerden maken tijdens de Zomer-Instapdag in een korte les kennis met de theorie en onder begeleiding van een instructeur wordt er ook meteen een proefrit in één van onze lesauto’s gemaakt. Met regelmaat vernemen wij van onze leerlingen dat ze voorafgaand aan de opleiding graag kennisgemaakt hadden met de instructeur en de auto. Deze kans bieden wij nu”, vertelt de Teamleider Autogroep van Van Buuren. “Daarnaast kunnen degene die zich op 5 juli inschrijven ook nog eens gebruik maken van het spectaculair geprijsde Zomer-Instapdag pakket” 
Schrijf je nu in
Om er zeker van te zijn dat je ook daadwerkelijk kunt deelnemen aan de Zomer-Instapdag is het raadzaam om van te voren in te schrijven.
Ervaringen uit voorgaande In- en Opstapdagen wijst uit dat er vaak veel interesse is en ook nu geldt vol = vol.  Inschrijven kan bij van Buuren Opleidingen, tel 088 – 700 1400.
Vijftigjarige trakteert het hele jaar door
Van Buuren Opleidingen, viert dit jaar haar 50 jarig bestaan en trakteert het hele jaar door op mooie prijzen. Bij inschrijving op de zeer scherp geprijsde pakketten maakt men kans op één jaar lang gratis rijden in een FIAT 500 Cabrio en andere mooie prijzen.
Naast de Autorijopleiding verzorgt Van Buuren Opleidingen ook rijopleidingen voor de bromfiets, motor, auto met aanhanger, bus en alle vrachtwagen rijopleidingen. 
Van Buuren Opleidingen is in Ermelo gevestigd aan de Mariënhoef 11, in Lelystad aan de Kolkweg 20 – 26 en in Zwolle aan de Ossenkamp 5.  
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen