Veluws Ontwerpburo verhuist naar nieuw onderkomen aan de Stationsstraat 36a

Foto:

Huidige adres aan het Postlaantje 1j wordt verruild voor voormalige locatie van de Twinkeling.Het Veluws Ontwerpburo verhuist na de zomer naar de Stationsstraat 36a, waar eerder zorg- en cadeauwinkel de Twinkeling was gevestigd en het VVV-kantoor. Eigenaar Erik Verhoef heeft het pand gekocht van de gemeente Ermelo.De voorbereidende werkzaamheden zijn inmiddels in volle gang.

Met het nieuwe bestemmingsplan Kom Ermelo was het voor het Veluws Ontwerpburo namelijk niet meer mogelijk kantoor te houden op de verdieping van het pand aan het Postlaantje. Het bestemmingsplan bepaalt namelijk dat de verdieping de functie wonen heeft. In goed overleg met de gemeente Ermelo kwam het pand aan de Stationsstraat 36a in beeld om het Veluws Ontwerpburo te vestigen. 
Betere zichtlocatie
“Hoewel we hier aan het Postlaantje best wel wat langer hadden willen blijven”, licht Erik toe, “heeft de verandering tot nu toe winnaars opgeleverd.” Qua zichtlocatie gaat het bedrijf er namelijk fors op vooruit. Daarnaast heeft de begane grond voldoende ruimte om er kantoor te houden en werkplekken voor de medewerkers te creëren. Het voornemen is dat de kelder van het pand dienst gaat doen als ontvangst-/spreekruimte. 
Pand Postlaantje te huur
De begane grond van het pand aan het Postlaantje krijgt een winkel-/kantoorbestemming, en gegadigden kunnen zich melden om het te huren. Het gaat om 50 vierkante winkel-/kantoorruimte met toilet en keuken. De verdieping krijgt een woonbestemming. Hier betreft het ongeveer 90 vierkante meter, wat een woonkamer inhoudt, 2 slaapkamers, badkamer en een apart toilet. De woning heeft een eigen ingang aan de achterzijde. Ook hiervoor kunnen huurders zich melden.  
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen