Spaar Braziliaanse verentooi van Gerard Joling bij elkaar met Plus Klein Ermelo

Foto:

Een tooi om de veren te dragen,ontvangen klanten van PLUS KLEIN het eerste actieweekend gratis bij besteding van 30 euro.

De veren zijn vanaf zondag 1 juni gratis verkrijgbaar bij PLUS KLEIN, twee stuks bij iedere besteding van 10 euro aan boodschappen.

Supermarkt PLUS KLEIN Ermelo aan de Leeuwerikstraat 37 zet samen met Gerard Joling heel Ermelo op z’n kop met de  WK-campagne Toi Toi Tooi. Inzet is natuurlijk het WK voetbal in Brazilië. De ingrediënten? Veel veren, een WK-tooi en Gerard Joling. 

Verengekte
Bij Brazilië denk je aan carnaval en bij het Braziliaans carnaval aan veren. Daarom kunnen klanten bij PLUS KLEIN sparen voor oranje, rood, wit en blauwe veren. Om zowel de voetbal liefhebbende heren als de mode minnende dames aan te spreken, heeft PLUS gekozen voor verschillende veren met meerdere bevestigingsmogelijkheden. Zo kan niet alleen het huis, de auto of hond worden versierd, maar kunnen de veren ook als haaraccessoire, sieraad of aan een kledingstuk worden gedragen. 
Geerkoorts
Een grote rol is weggelegd voor Gerard Joling. De bekende Nederlander is hét gezicht van de WK-campagne.Gerard en veren is net zo’n voor de hand liggende combinatie als Nederland en oranje. In de tv-commercial speelt Gerard de hoofdrol en ook de radiocommercial wordt ingevuld door Gerard met de WK-hit Rio. In de folder, op de winkelvloer en online: niemand kan om Gerard Joling heen.  
Toi Toi Tooi
De naam van de campagne is Toi Toi Tooi. Het is een combinatie van de succeswens toitoitoi en de Braziliaanse verentooi. Een tooi om de veren te dragen,ontvangen klanten van PLUS KLEIN het eerste actieweekend gratis bij besteding van 30 euro. Hierin klem je de veren, zodat een echte Braziliaanse hoofdtooi ontstaat. Met deze campagne zet PLUS heel Holland op z’n kop en wenst zij samen met haar klanten het Nederlands elftal veel succes; Toi Toi Tooi!
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen