Organisatie annuleert eerste editie van Omloop Staverden

Het laatst verreden wielerevenement was de Wielerronde Horst & Telgt, begin juli.
Het laatst verreden wielerevenement was de Wielerronde Horst & Telgt, begin juli.
Foto: archief Bram Burggraaff

De eerste editie van Omloop Staverden die op zaterdag 17 september 2022 zou worden gehouden, gaat niet door. Het betreft beide wedstrijden: Club Competitie Mannen CCM en recreantenkoers. Klik HIER voor eerdere berichtgeving.

Dit bericht de organisatie.

Het persbericht meldt: “Als organisatie van Omloop Staverden zijn wij deze week zeer onverwacht geconfronteerd met onoverkomelijke bezwaren van belanghebbenden aan het parcours. Uiteraard hebben we grondig overleg gevoerd. Daarbij zijn alle opties en mogelijkheden onderzocht om te komen tot een oplossing waarbij iedereen akkoord is. Helaas is dat niet gelukt. Op basis hiervan hebben we moeten besluiten Omloop Staverden te annuleren.

Wij beseffen heel goed dat dit voor alle direct betrokkenen (ongeveer 350 mensen) een heftig besluit is. Zeker voor de 150 wielrenners in de CCM die deze finalekoers wilden gaan rijden.

Rest ons voor nu niet meer dan iedereen die op wat voor wijze dan ook, in het bijzonder Navobi B.V., betrokken is bij de Omloop Staverden hartelijk te danken voor alle inzet, meedenken en moeite.”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen